jag är så glad

Jag förstår att ni tycker att jag ska avslöja den stora hemligheten. Fast jag vet inte, jag kanske ska låta det vara en hemlighet mellan mig och Pelleman... och Barbamorsan, hon som tittade förbi där. Okej okej, jag vet inte hur mycket jag står fast vid att det är ett direkt plagiat, men nog var det väl Viva España, som klättrade in i min skalle och ruskade om ordentligt, då, när jag hörde Christer Sjögrens låt...
(Och nu måste jag sluta skriva om Christer Sjögren, annars kommer folk som googlar efter hans hemsida bara att hitta ett kattskrälle, som heeeelt missförstått hans, ähum, storhet. Vänta, förresten, var det inte han som greps ett par gånger för rattfylla?! Och folk på Vikingarnas hemsida försvarade det?! Mmmhmmm, då kan jag ju passa på att inflika Don't drink and drive!!)

Har varit i plugget idag. Jag vet inte vad jag ska säga om mina kursare, men jag fascineras över gruppindelningen som blivit. Okej, okej, visst jag bidrar till det, jag har gett upp. Försökte krossa den i början och jag gör väl små försök ibland, men det är sånt märkligt fenomen att det existerar bland vuxna människor. Men jag fick iallafall veta att the Cure-konserten igår varade i 3 timmar. Inte illa pinkat. Sjävl såg jag the Cure på Roskildefestivalen '95. Jupp, så gammal är jag. Och då gick det till ungefär så här:
- Kolla, där är Robert Smith. Vänta, taccos! Jag vill ha taccos! Vart finns det taccos.... *sniff sniff - iväg*
Men den festivalen var underbar blandat med ångest över allt vi missade. Bob Dylan i 20 sek...
- Bra, nu har vi sett honom. Kan man få taccos nu? Stavas tacos med två c förresten? Nä, men det är väl klart att det inte gör. Där blev ni lurade.

Påtal om fenomen, så har vi idag pratat om orsak och verkan som ett filosofiskt begrepp. Och om smak och skönhet och Kant och ja, tills nästa gång ska vi läsa Hegel. Alltså, jag verkligen älskar lektionerna. Fortfarande. Att plugga är det absolut bästa som finns! Och om jag lyckas skaffa mig lite diciplin oxå, så kommer det ju bara att bli ännu roligare.

Oh, idag köpte jag semla. Och vindruvor, jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle köpa eller inte, ni vet ur miljösynpunkt. Och det fanns vindruvor från afrika och från sydamerika och jag stod och försökte klura ut vilken frakt som var miljövänligast. Och jag kapitulerade, för jag ville verkligen ha vindruvor, det är så sjukt gott att blanda i en smoothies. Och shit vad jag lät fjortisbloggare nu. Me me me me! och min pisstråkiga, ointressanta dag och så ett 'sjukt' inblandat där... Yeak, jag måste nog gå och tvätta hjärnan med tvål. (fast egentligen gillar jag inte uttrycket fjortis som något negativt, men aaa, ba, ni fattar va jag menar va, aaa)

Och jag har vunnit idag! Jag är verkligen superlycklig nu, eftersom det var nåt jag verkligen ville ha!

Testade ett illustrationsprogram som hette dp4 eller nåt ditåt, men det var just det, inte direkt nåt att rita i, utan kanske mer för dem som vill göra grafer och dylikt. Men jag fortsätter leta, även om jag börjar vänja mig vid paint, men det mest irriterande är att linjerna ibland blir raka streck trots att man försöker böja dem lite. Programmet Rita var det ju synd att jag inte kunde använda min pc-skurk. Om jag köper bärbar igen, eller stationär, så ska jag nog köpa en mac, så att man kan variera sig lite...

men nu mal jag bara på - igen.

puss och kram!


Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
E

Som den person utan liv jag är kan jag informera att det var Sven-Ingvar i Sven-Ingvars som kört onykter;)

2008-02-11 @ 15:57:11
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
leopardia

E: haha, attans, men christer sjögren har iallafall legat med lotta engberg ;) same same but different, eller vad man nu säger :)
och eftersom jag är en person med sånt friskt dansbandsintresse kan jag informera om att sven-ingvar från sven-ingvars heter sven-erik magnusson.

2008-02-11 @ 16:09:06
URL: http://leopardia.webblogg.se/
panki

Tänkte skriva och säga att det va Sven-ingvarkillen som åkte för rattfylla, men ser att E redan infat om det. Men vill nog minnas att christer e alkoholic hur som helst. Och har legat med Lotta :-)

2008-02-11 @ 16:14:55
URL: http://pancake.webblogg.se/
//D.D\\

Åh, jag köpte också semla idag! :D Tänk att en sådan liten grej kan vara det bästa ever under en dag... Och för att komma med ett inlägg om SvenIngvars och Mr. Sjögren m.fl. så: joo, nog måste den senare också vara alcoholic... *nickar instämmande*

Kram.

2008-02-11 @ 18:46:20
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
leopardia

panki: haha, hade tänkt skriva det i kommentaren; att om E inte hade hojtat så hade panki gjort det ;) han har banne mig legat med lotta engberg!!

//D.D\\: Då har vi bestämt det; christer sjögren har varit full för många gånger ;) heja semla!

2008-02-11 @ 23:48:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0