Ja, jag åt lussebullar idag :)

Melodifestivalen med panki via msn. Tror att vi båda var nyvakna och smått avslagna, för kommentarerna haglade inte lika ivrigt som sist. Fast vi kunde konstatera att Andreas Johnsson hade halsduk.

Ola - Love in stereo; jag har aldrig sett honom förut, kände jag. Men, men. Jag vet inte, jag känner mig lurad!! Jag var helt beredd, hela låten igenom, att den skulle gå över i You're the voice try and understand it, make a choice and make it bla bla lalala, men det gjorde ju INTE det, den bara låg nästan, nästan hela tiden och det hela ledde till ett stort antiklimax.

Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd; den rimmade inte. Jag blev av nån märklig anledning helt provocerad av att en låt i melodifestivalen inte rimmade. Och när han sen sjöng "dina blonda lockar" ville jag slå honom. Ärligt. Sen att han var klädd som en förrymd mentalpatient i sina vita sneakers och milda outfit, mm. Men aboslut inte en dålig låt, den rimmade inte bara. Sen fälldes kommentaren; HALLÅ, DET ÄR SCHLAGERFESTIVALEN!! ungefär.

The Nicole - Razboorka; Alltså, jag missade, men sjöng hon verkligen be a man to your woman, don't be a sissy??? eller nåt ditåt?! Jag tyckte det var snyggt med snön, mindre snyggt med fyra stockar som dansade och en brud som skakade runt, men ja. nä, jag minns faktiskt inte låten. Men vodka serveras väl inte i vinflaskor?

Alex Schöld - Den första svalan; snäääla pling forsman, man får inte skriva låtar om svalor år 2008. Det är fööör kliché. Jag är ledsen. Sen hade Alex frisör varit rätt elak, full, icke-existerande, jag vet inte. Synd, för man studerade mest vad som hänt där, än lyssnade. Men Alex själv ja, han lät lite som en mycket ung Per Gessle och hade han bara fått en annan låt, så hade det funkat.

Rongedal - Just a minute; bortsett från att de skrämde slag på panki, de här rödklädda snopparna som skuttade runt och var överallt, så är det här det bästa - nånsin! Jäklars. Det här gillade jag, som sjutton! Lite 70-talsdisco i schlager/musikaltappning, me like.

Sanna Nielsen - Empty room; Bra. Mammas favorit. Jag har ingenting att säga. Ballader är alltid tråkiga, men inte alltid dåliga för det.

Andra Generationen - Kebabpizza, slivovitza; jag förstod nog inte det politiska budskapet, för allt jag kunde tänka på var - VUXNA KARLAR! Tänk om min farsa stod med en trumma på scenen och sjöng att han ville ha kebabpizza. Jag fattade verkligen ingenting. Jag tyckte inte ens det var lite småcharmigt, bara dåligt. Jag är ledsen.

Johnsson&Häggkvist - One love: Jag såg Carola uppträda och jag blev inte rädd. För hon brukar se lite galen ut, eller hur? Men idag var hon bara fin i sin gula klänning. Alltså, det finns ju inte så mycket att säga, det är klart att det här paret levererar, inget snack om saken. Och pappas favorit. Pappa har en märklig förmåga att alltid lyckas favorisera den som senare vinner, så.. Mitt stalltips.

Nu ska jag kolla vad DN tycker.

På tal om musik så kan man vinna Paul Potts album hos En mölnbobos liv. Så surfa in där och ta en titt.

Har varit helt yr i huvudet hela kvällen. Riktigt jobbigt. Så där som när man reser sig för snabbt, varje gång jag vrider lite på huvudet, eller blinkar.

Och det här är ingen diss bara en ärligt menad fråga, för igår surfade jag runt på lite bloggar av brudar som brukar modella. Och jag har en ärlig fråga. Varför, när man är modell och har lite koll på hur man kanske gör sig bäst på bild, varför visar de alltid dagens outfit så här;

image502

Svankandes så mycket att magen putar ut och revbenen håller på att pressas genom tröjan?! Jag undrar så varför. Okej, nu är bilden lite dålig, men ni kanske förstår vad jag menar ändå?

jaja, puss och kram på er!

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
C

Snygg outfitbild! ;)

2008-02-16 @ 23:29:45
URL: http://heartsick.blogg.se
leopardia

C: hehe, eller huuur ;)

2008-02-17 @ 16:30:04
Barbamorsan

Helt otroligt..undrar ju verkligen hur de tänker. Aha där har vi det, det kanske inte gör det, i deras yrkesliv går det ju ut på att posera utefter andras önskemål. Känns inte som att bilden visar en modell....

2008-02-19 @ 10:37:17
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
Barbamorsan

En annan fråga, är det du som bakar alla lussebullar eller varifrån kommer dom? För du är väl inte Tomtens nissa?

2008-02-19 @ 10:40:52
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
leopardia

Barbamorsan: hehe ;) Nä, jag bakar inte lussebullar än. De kommer från frysen :) De är aningen mammas eller Lidls eller fikets.

2008-02-19 @ 11:25:52
URL: http://leopardia.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0