inte helt otippat somnade jag. jo.


somnade på soffan. alltså, jag blir alltid så nervös att jag ska bajsa eller kissa på mig om jag drömmer att jag gör antingen det ena eller det andra. i den här drömmen drömde jag två gånger att jag försökte kissa på en busshållsplats genom att dra ner byxorna till knävecket och låta ett satinnattlinne hänga ner för musen och det där att jag envisades med att sitta på bänken och utföra detta projekt. jaja.

vidare drömde jag att jag jobbade extra i en bingohall och blev skitsur på pannkakan som drog 10 spänn från min redovisning utan att säga nåt. eftersom jag enligt henne då räknat fel, men när jag dubbelkollade så hittade jag en sketen kupong i kassalådan. så jag sa till vår chef MM att 'kan du säga till kontoret att de dubbelkollar kassalådorna innan de drar diffar" varpå hon svarar "nej, det tänker jag inte".

och så åkte jag nattbuss utan biljett eftersom jag glömt plånboken, men i drömmen blev jag medveten typ och påminde mig själv om att det gick ju att sms:a, men så var koden bortskavd och busschauffören sprang då och hämtade nån remsa åt mig som han stämplade. då blev jag orolig att det var för att han ville ligga med mig. och kvar på busstationen låg förresten en full pör.

och så var det massa annat. vi hade tillexempel gothkväll på bingohallen den dagen jag jobbade, så det dök upp massa folk som ville jobba extra bara för att det var så coolt, men alla var ju svartklädda, så jag såg som ingen skillnad på folk...

så, det var mina senaste 3 timmar. hur har era varit?

puss och kram

Andra bloggar om: , ,



Kommentarer
panki

Hahaha villka roliga drömmar! Skönt att Perry hade en biroll där han låg å va full! Haha!

2008-02-06 @ 18:04:47
URL: http://pancake.webblogg.se/
Barbamorsan

Tyvärr inte en bråkdel så händelserika som dina.Det är verkligen kul att höra om andras galna drömmar, kanske för att man i viss mån , känner igen bitar av dem från sina egna. Jag började skratta direkt i mening 2. Att det kan vara så kul med kroppsfunktioner....

2008-02-06 @ 20:46:56
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
anna

* en riktigt smällkyss*

2008-02-06 @ 21:18:54
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0