bara en liten snabbis

Jag är som vanligt helt förvirrad idag och får ingenting gjort. Men gå och plugga då, var det nån som sa, men pha, när min darling pannkakan ringde och undrade vad jag gjorde blev svaret - "sitter". För det var ungefär vad jag gjorde. Jag satt i min färgglada kontorsstol och tittade mig omkring. Shame on me!

Först gillade jag inte alls filmen Love actually, men så såg jag den på tv:n nån gång och smälte. Så nu är jag en liten sucker för den och känner nästan alltid ett sug efter att se den. Dock äger jag den inte, av någon underlig anledning. Men vilken tur att Cassie tävlar ut just den filmen i sin blogg då! Woho. Jaa, det var ett tips ;)

Efter samtalet med pannkakan, som handlade om hur puckad man är, så funderade jag lite över "min" generation. (ja, "min". jag erkänner att jag inte äger er, även om jag bra gärna skulle vilja, mohaha.). Jag brukar lite halvt skämtsamt, halvt allvarligt säga att jag vill bo på ett hem. Att jag behöver bo på ett hem. Att vi lata och odiciplinerade oxå behöver hem att få bo på. Våra liv är ständigt i kaos och på grund av detta är vi ständigt stressade. OCH vi envisas med att tjata sönder vår omgivning med hur stressade vi är. Allt som går att skjutas upp, skjuts upp. Och det vore väl okej om det inte resulterade i att det skjöts upp till långt efter att det var omöjligt att skjutas upp.
- Min mobil krånglar. Jag måååste verkligen lämna in den innan garantin går ut. Men den funkar ju, så varför göra det på en gång?!
Dagen efter att garantin gått ut - F*************N!!
Internet. Vi är inte uppvuxna med internet. Vi vet inte hur man ska hantera det. Vi stirrar slött framför oss - klick klick klick - i timme efter timme, medan vi tänker på tvätten vi borde tvätta och känner oss stressade. Men det är ju så mysigt att sitta framför datorn och dricka kaffe?!
Städa, leder snarare till att man isolerar sig i hemmet och gör soffan till ett revir och undviker övrig plats i hemmet. Det man inte ser är lättare att förneka.
Det här beteendet har säkert spridit sig ner till yngre generationer. Skillnaden är att deras föräldrar aldrig får tillfälle att tjata på dem, så där som mina iallafall fick. För de är ute på fik och dricker kaffe latte. För det är fasligt vad folk dricker kaffe latte dagarna i ända.

Så omyndigförklaras eller ta tag i sitt liv och lära sig att styra upp saker och ting, mjo, det är frågan.

puss och kram

Andra bloggar om: ,


Kommentarer
anna

vet du vad leopardia dear?

du är söt.

kram!

2008-02-12 @ 22:34:42
URL: http://pyttis.blogg.se
panki

ja... Här sitter jag... klick-klick-klick...
Haha.

2008-02-12 @ 22:36:03
URL: http://pancake.webblogg.se/
anna

mmm love actually...en sån där film man bara blir varm och gosigt glad av..som music&lyrics...och the holiday...

2008-02-13 @ 00:21:44
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

för att inte glömma bridget jonesfilmerna... kram

2008-02-13 @ 00:40:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0