Min nya favorit

Nu sitter jag med en ansiktsmask och ska alldeles strax göra i ordning en kopp té och krypa upp i soffan.
Ansiktsmasken är Glycko Mask (som jag nämnde här), från Guam Cosmetics.
image614Och jag lovade er ju att återkomma med en recension, eller utlåtande angående den. Ansiktsmasker som skönhetsprodukter har ju varit lite av en passion, genom åren. Om man nu kan kalla något man köper på sig i 30 olika upplagor, utan att blinka, för en passion. Dock har jag, sen Dior, slutade tillverka min favorit inte hittat någon jag tyckt varit så där exeptionellt bra. Förrän nu. Så jag tänkte att jag skulle tipsa er om Glycko Mask. Den kostar 270 kronor hos Guam Cosmetics, och jag kan väl inte påstå att det är ett pris jag villigt betalar för en ansiktsmask, men helt ärligt, det finns risk för att jag blir beroende av den här.

image615det hela går till som så att du applicerar masken på ditt rengjorda ansikte och låter den verka i ca 15 minuter, där efter avlägsnar du den genom att försiktigt dra den från ansiktet. Jag kan ju säga ärligt att nej, det är inte lika lätt som det ser ut på bilden, utan den ger ju med sig och du kommer antagligen att få dra loss den i olika stycken, men jag vet inte om det beror på att jag lade ett för tunt lager sist, eller ja, jag hade väl inte den förväntningen heller. Men det funkar ju bra ändå.

Jag har svårt att definiera doften, men den doftar som en duschkräm ungefär. Och konsistensen är tjockt geleaktig och i en genomskinligt blå-vit ton.

Glycko Mask innehåller aha-syra, som ska minska pigmentförändringar, bristningar och ärr, samt förnya huden. Och jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Jag önskar att jag hade en före och efterbild på mina porer åtminstone. Även om det kanske inte är så trevligt att syna folks porer, men hur som, så har min hud aldrig varit så slät och ren tidigare. Det här är min nya favorit.

Har den några nackdelar då? Jo, förpackningen är endast på 40 ml och den känns inte särskilt dryg, tyvärr tvärt om. Eftersom tuben inte är slut än, så kan jag inte säga hur många tillfällen den räcker till, men ja, 10 kanske... Nä, jag vet inte... Och sen är det väl som med allt annat, det finns inga genvägar - jag misstänker att rynkreduceringen inte är permanent utan att du regelbundet bör lägga en mask för att få behålla din släta och lena hy. Vi lever ju inte i en drömvärld, men med det här resultatet så är det nog värt det. Det är var tionde dag som gäller.
Jag hittar inte heller någon information om innehållet annat än;
"Verksamma ingredienser: Guam Fytoplankton, Aqua Madre, glykolsyra, Vitamin E ". Vilket är synd, eftersom jag är lite besatt av mineraloljor...

Nå, den här ansiktsmasken slår min tidigare favorit, men i vanlig ordning reserverar jag mig lite och betyget blir därför; 4,6/5,0

(bilder: guamcosmetics.se och jag själv)


Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
Natta

men om det pågår hela tiden, blir du inte less?

2008-04-04 @ 23:41:33
URL: http://naaatha.blogg.se
Natta

nej det är sant. jag har lessnat på massvis och grejen är att jag som person är bra på att dissa bort folk jag lessnar på. de behöver itne vara en del av mitt liv ;D

2008-04-05 @ 08:54:06
URL: http://naaatha.blogg.se
Hilda

Tack för tipset. Jag behöver verkligen tips...Är man över trettio så är man ;)

2008-04-05 @ 08:57:05
URL: http://hildazheaven.blogspot.com
Barbamorsan

*Snyft* jag vill oxå ha....ingen vill skicka grejer till mig verkar det som....har inget hört kanske inte är godkännd. Får trösta mig med dina braiga tips helt enkelt =)

2008-04-06 @ 12:08:30
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
leopardia

hilda och alla andra: jag vet att jag kanske låter lite överdrivet lyrisk, men den är precis så bra som det låter. iallafall för mig :)

2008-04-08 @ 00:16:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0