en avgiftningskur så här när våren knackar på


image607




I natt var ju sista natten på min avgiftningskur. Eller iallafall sista natten jag jag sov med dessa kinesiska fotplåster för avgiftning, från bodystar, under mina fotsulor.




image610 Hur det har varit? Jag vet inte om det är inbillning, men visst har det varit en aning stickande känsla under fotsulan, direkt efter man fäst sitt plåster. Inte alls obehaglig, men så där lite så att man tänkt tanken 'oj, är det nu de börjar att avgifta?'.
Som jag tidigare nämnt så är de baserade på Bamboovinäger. Bodystar säljer även Kawasa Takara detoxplåster, de är lite dyrare (295kr), men kraftullare. De grundar sig dock på samma princip. Det finns en japansk forskning kring varför träd kan bli så mycket äldre än människor och hur det då upptäcktes hur träden gjorde sig av med gifterna på ett effektivt sätt. Ja, ni ser sambandet kanske...

Nu är ju inte jag något bantningsfreak, men bodystar tipsar om att dessa plåster är ett utmärkt redskap vid den detoxkur som är bra att inleda sin bantning med. Och om jag inte minns fel, så har de iallafall haft med avgiftandeimage612 fotbad i Du är vad du äter, så varför inte köra det mindre jobbiga - plåster när du sover...?!
Nu till det alla naturligvis undrar - Fungerar de?
De botade tyvärr inte min redan påbörjade förkylning, men under de här dagarna så har jag varit bra mycket mindre trött och inte en enda gång har jag däckat i soffan på eftermiddagen - trots tidig uppstigning på mornarna. För er som läst min blogg tidigare, vet ju att jag nästan varje dag tar en ofrivillig lur i soffan framåt eftermiddagen. Och jag kan faktiskt inte göra annat än att sätta denna nyvunna pigghet i samband med att det beror på att dåligheter och gifter rensats ur min kropp. Och jag kan säga att jag trivs med det.
169 kronor kostar en kur av dessa avgiftningsplåster och det tycker jag nog att det är värt. Särskilt eftersom bodystars produkter inte är testade på djur.

Jag kan nog inte betygsätta dem, eftersom jag inte har något att jämföra med, har aldrig testat någon annan form av avgiftningsplåster, men i jämförelse med de kapslar jag testat, så kan man ju säga att jag hellre kör dessa som både är enklare och billigare.

Hehe, jag kan ju förresten berätta min högst personliga iakttagelse; jag tycker att de doftar kokt korv med bröd. Jag vet inte varför, om det är för att de har någon senapsaktig doft. Men du ska ju inte lukta på dem, utan ha dem under fotsulan och den doften försvinner när du sköljer av fötterna på morgonen. Inget som sitter kvar.

Vad tror ni? Något ni skulle kunna testa? och tror ni att det är dessa plåster som gjort mig till en flitigare och mindre trött student den här veckan, än tidigare veckor?

Förresten så kan jag ju nämna, eftersom det står på paketet att man inte ska använda dem om man är gravid eller ammar, så ni som är det och funderar på det bör rådgöra med er läkare först isåfall.

(bilder; bodystar.se och jag själv)

Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Elisabet

Låter spännande det där, kanske man ska prova, jag är konstant trött. Ha en bra dag!

2008-04-03 @ 19:47:58
URL: http://stenvreten.blogg.se
Annika

Jag skulle faktiskt gärna prova på dom där plåstren!
Blev sugen nu efter att ha läst om dom hör hos dig...

2008-04-03 @ 20:25:34
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

Elisabet: det är ju värt ett försök när inget annat funkar...

annika: jag är ju lite såld på sånna här grejer dock, men jag gillar att de håller ett bra pris...

2008-04-03 @ 20:51:11
kia

Det där lät intressant. Jag får ta och kolla upp det.

2008-04-04 @ 02:12:30
Anonym

kia: lite spännande är det med sånt här, så varför inte liksom?! ha det gott.

2008-04-04 @ 02:14:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0