your girl is lovely

saker gjorda: jag blev väckt tio i tolv av telefonen, ähum. en otroligt förvirrad natt...
dagens fråga: varför känns det som att man sover så hårt när man drömmer, när man egentligen endast drömmer i uppvaknandet så att säga?
dagens låt: heaven's on fire - kiss
dagens känsla: ja, nä, ingen direkt
dagens citat: "Charlotte : I just don't understand. How could you forget someone you slept with?
Carrie : Toto, I don't think we're in single digits anymore."

frågan ställd i citatet ovan är naturligtvis ställd till samantha. och jag älskar hennes leende när de kommenterar att hon har haft sex med många. det ser alltid så äkta ut.

upptäckte igår att jag har samma frisyr som miranda har i ett avsnitt, om det nu var sista på säsong 2 el första på säsong 3... förutom igår när det bara hängde helt platt, om nu kort hår kan hänga.

onödigt att säga, men idag är jag trött. jag ringde och kollade och de hade inte skickat körkortsböckerna än, så jag sa att de kunde strunta i det, så kunde jag skicka mina föräldrar för att hämta dem... så kan de ju spara in portot och jobbet.

nåväl, jag är inte sårad längre. eller kränkt. haha. jag har däremot kommit fram till en teori om varför jag är så omöjlig att älska. egentligen sitter jag inne med tusen, som berör alla dåliga saker; men here it is. att män är rädda för mig. för jag har flera personligheter. jag menar inte att jag är pyskiskt sjuk, utan att jag är tvilling till stjärntecknet, med något överdriven läggning till att vara vild i intellektet. och jag är för svår helt enkelt. män vill ha det enkelt. de vill ha enkla tjejer, med långt hår, som inte byter frisyr för ofta. och det är absolut inget fel i det, dessa tjejer är bra mycket underbarare än mig och mina små besattheter och galenskaper. men jag förblir med ett otämjt humör. jag skulle inte beskriva mig som svartsjuk heller, dock är jag väldigt avundsjuk. om ni förstår skillnaden. your girl is lovely, hubbell. och de kommer aldrig att "getta" mig helt och hållet, tror de iallafall. och det är skrämmande. och jobbigt.
nå, jag vet inte om den teorin stämmer, kanske är jag bara ful och tråkig, men det här med att ingen någonsin har älskat mig eller att aldrig ha haft en pojkvän känns inte längre självständigt, det känns mest patetiskt. men å andra sidan behöver jag bli konstant stimulerad, så... nå, inget att hänga läpp över, jag har för mycket att göra och jag samlar hela tiden på mig mer att göra. men idag lutar det åt att inte göra nånting alls. fast naturligtvis är det ju ett jäkla tjat om att man ska ta tillvara på det fina vädret, så jag kanske snyltar till mig en promenad senare.

jag har ju iallafall alla mina underbara gosedjur liksom.

och inte fanns det nåt intressant att läsa på aftonbladets hemsida heller. suck.
såg att expressen har nån fototävling dock. junis tema är kärlek. tror att jag ska maila in en bild där iallafall. och det kan ni oxå göra. http://www.fotosm.se/sm/

eller nähä, det ska jag inte alls. tröttsamma jävlar tar ju betalt för att delta. vilken bluff. 15spänn kan jag köpa 30 bugg för, om jag köper dem en och en.

puss och kram


Kommentarer
//D.D\\

*hihi* Vi är "tvilling"själar juh... :)
Själv har jag födelsedag imorgon, du?
*kram*

2007-06-15 @ 15:49:03
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se
Tinnitussan

Visst är det
många killar som skräms av starka tjejer. Men stå på dig och var den du är.
Jag är egensinnig till tusen och har aldrig riktigt passat in i en mall ;-)
pepp, pepp till Leopardia från mig!

2007-06-15 @ 21:15:21
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

tinnitussan: menar nog inte att jag är stark eller så, mest bara att jag är knepig. eller svår. komplicerad helt enkelt. men jag är nöjd med egensinnighet :) pepp tillbaks liksom!

2007-06-15 @ 21:24:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0