städa städa varje bajsdag och så varje jul, det är inte kul


uh, varje dag är det som om jag vaknar bakfull. huvudet känns helt tungt och ögonen bara vill inte öppna sig. men, men. ska iväg och träffa Ri och älta mitt liv. grejen är att jag skäms så. för efter alla nitar och tjosan så borde jag ha lärt mig nåt. lärt mig att inte gå på dem igen. inte inbilla mig att jag betyder mer än vanligt tidsfördriv för folk. fan. de säger ju att man lär sig av sina misstag, men jag vete fulingen. okej, att jag aldrig lagt handen på en varm platta för att jag lärde mig av andras misstag, men jag vet inte, det känns som att mitt misstag är att tro på mig själv, för varje gång jag börjar lite, så får jag en sopkvast i skallen. fast det kanske är så det är för alla, vad vet jag.

och naturligtvis känner jag mig som carrie när hon återigen blir ihop med big och han återigen inte släpper in henne i sitt liv. satc är min religion. naturligtvis är jag inte dum i huvudet och jag vet att det endast är en tv-serie och att ingen kan köpa hundra par skor á 400 dollar på en krönikörslön eller att det går att vara så där snygg hela tiden. osv. men idéerna bakom neuroserna kommer ju iallafall från nåns fantasi, om inte annat och på nåt sätt känns det tryggt att inte vara ensam om att gå för långt för att nån inte inkluderar en i sitt liv.

jag vet inte vad som känns mest kränkande. (ja, jag använder det ordet ;)). lögnen eller att jag hade en vän som faktiskt inte ville träffa mig. nåja, skitsamma.

jag begick ett misstag igår. jag tecknade avtal med telenor för att få en skittelefon. men han sa att den hade blixt till kameran, men det står det inget om på nätet. synd att det inte finns inspelat nånstans så att jag kan tvinga dem att skicka mig en bättre telefon till samma avtal. nå, till plussidan hör ju att jag inte betalar nån abonnemangsavgift på hemtelefonen. tyvärr ligger deras totala fasta pris på 600 spänn i månaden. det där när man får ringa och sms:a hur mycket man vill gratis. eller ja, för 600 kr. och jag vet inte om man tjänar på det, även om man har fri hemtelefon. men ja, kommer jag upp i 600 spänn, så ska jag naturligtvis teckna det istället.

så 3 ringde mig i morse för att fråga varför jag ville säga upp mitt abonnemang där. jag ångrar nu att jag inte sa "för att jag hatar er". utan jag sa att de hade rätt kassa utlandsavtal. antar att telenor oxå har det, men det är som det är. tur att jag har nix. så att inte fler telefonförsäljare ringer.  nu kan de bara ringa och erbjuda mig tv. de där bredbandsbolagsmänniskorna. och det vill jag inte ha. jag har svårt nog att hinna med att se det jag vill, som det är. jag tittar ju på satc hela dagarna.

väntar på att körkortsböckerna ska komma. så att jag kan plugga lite. men de kom inte idag heller. ska skriva upp den 10e. så om nån mer ska det och hör någon falsksjunga what's love got to do with it, så behöver ni inte undra - det är jag.

har sett henne live. tina turner. det är min pappas stora idol, så jag följde med honom en gång. jaja.

nä, dags att ta sig samman och hoppa i kläderna.
puss och kram!

tänkte lista alla artister jag sett live, men insåg att det är för många...


Kommentarer
//D.D\\

Nix är ju suveränt!! *ler* Inga mer konstiga samtal från idiotförsäljare hos oss sedan ett eller om det är två år tillbaka = sååå skönt!
Lycka till med uppskrivningen!
*kram*

2007-06-15 @ 10:37:01
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se
leopardia

//D.D\\: jag vet :) fattar inte varför inte alla har det!! tack.

2007-06-15 @ 13:25:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0