saker att göra och saker som är gjoda och så blev det 3

saker gjorda: promenerat, letat fram papper
dagens fråga: se citat?
dagens låt: se inlägget nedan
dagens känsla: trött, men liksom inte så där läskigt trött
dagens citat: "Samantha : ...Going down, giving head...
Carrie : ...Eating out...
Miranda : I never understood that. Shouldn't it be "eating in"?"


sitter och väntar på att bli nr 1 hos 3s chatt. orkar inte läsa nånstans och jag vill veta hur lång garanti det är på de här jäkla mobilerna. ironiskt nog är jag nr 3. undra om det eg är en reklamgrej och det kanske inte alls finns nån kö...

var ute och gick med stavarna. shit liksom. jag blev helt yr och svettig. man kanske borde äta frukost innan. men det är fascinerande att det är så mycket jobbigare än att gå normalt. och med normalt menar jag utan stavar.

har även hunnit leta på mitt pass. som jag la tillbaks där jag hittade det, så att jag nästa gång kan leta lika stressad och frustrerad. letade även fram kvittot på min mp3spelare. hurra, för jag hittade det. nu ska jag bara hoppas på att affären inte har slagit igen. och jag letade minsann på mitt vaccinhäfte, eller vad man ska kalla det. det heter nåt som jag inte kommer på för tillfället. jag trodde att det låg i passet. därav hetsletandet efter det. men icke. nåväl det står att man ska ta dosen 6 månader efter första dosen. vilket får mig att undra lite. men, men. jag ska försöka ta mig upp och åka dit imorn iallafall. innan jag trar och träffar Ri.
och så har jag även letat på 3papprena. här är en evig röra, men jag hittar iallafall mina små grejer...

vid senare tillfälle ska jag leta på alla kvitton jag tänkt skicka till folksam. jag behöver pengar och jag vill att de ska ge mig det nu. och även brorsans försenade födelsedagskort med artiklar ska letas på och göras i ordning, samt hörlurarna till min mp3spelare. jag tror att jag vet vilka av alla hörlurar det är.

började läsa den tusende gången av anna lytsy, om ulrika. hua. fast det som är synd med sådana här böcker är att de har sånt, jag vill inte säga dåligt, men ja, enkelt språk. så där att de aldrig nånsin kommer att gå till historien som ett litterärt mästerverk. undantaget är väl rosario är död, som iallafall kommer att leva kvar ett tag. och skillnaden är stor på sätten de är skrivna. för den här boken är lättläst, så den slukar man. man blir illa berörd, men inte i närheten av vad man blir när man läser rosario är död. och det beror på språket. och på hur saker skildras. nåväl, den här boken är inte dålig. inte alls. och jag ska snart lägga mig på soffan och läsa ut den.

och på tv är det absolut ingenting idag. om man inte vill se bo kaspers orkester live på tvåan. fast jag har börjat kolla på reprisen av top model. och jag vet att det är fel av mig. kanal 3 är dåligt och program som top model är verkligen inget som har stöd i mina värderingar nånstans. men vad som är ännu värre är att jag blir så provocerad av deras utseenden. för vem faen har talat om för de här tjejerna att de borde bli modeller? jag menar, det är ju som att jag skulle få för mig att söka. helt galet. och de får hela tiden höra hur snygga de är - NEJ det är de inte. visst, bilderna är snygga, men vem som helst skulle ju bli snygg på de där stylade och retucherade bilderna. så jag tittar på sista halvtimmen av programmet för att se vem som åker ut. för jag orkar inte se hela, eftersom det inte handlar om nånting. och så blir jag provocerad och sen blir jag arg på mig själv för att jag håller på där och sitter där och bedömer andras utseende.

nåväl, om ni ville veta hemligeheten hade jag 2 års garanti på min telefon. så då ska jag åka in imorn och slänga den på den. attans oxå att jag glömde att fråga om jag inte kunde lämna in den på expert. skit oxå. jaja. det är som det är med det. eller ja, förresten tar jag nog och loggar in igen. jaha, 9 i kö. jag tror att jag ringer istället. hmm, det här är säkert skitintressant att läsa, men ja, i vilken 3 butik som helst. tjolahopp.

männen, kärleken? när man läser böcker om övergrepp så är man rätt jävla okär i män alltså.

jag skulle kunna leva på weight watchers cannelloni om jag inte visste att micromat är dåligt. men den är skitgod och det ska jag nog äta idag. dock lärde jag mig just nu att, haha, det är heinz som gör den och att den har absolut ingenting med viktväktarna att göra what so ever. vilken luring.

ja, nä, jag ska väl sluta svamla...

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


Kommentarer
anna

du har alltid ett intressant tänkande min vän och ängel.kram!

2007-06-06 @ 19:07:00
URL: http://pyttis.blogg.se
Panki

Håller med om boken, den är inte så avancerat skriven, men sånna böcker behöver ju inte va litterära mästerverk, tycker jag.
Sen så har väl viktväktarna inte direkt nåt eget kök, poängen e ju att et ska finnas micromat som e beräknad och med få points.

2007-06-06 @ 21:00:51
leopardia

panki: nej, inte behöver de det, men det vore bra om de vore det, så att de nådde en större publik och levde kvar. så där som anne franks dagbok påverkat folk. tex. för det är ju ett viktigt ämne.
och jo, visst finns poängen, men det är just det att viktväktarna inte har med den här maten att göra alls. alltså, det är inte deras påhitt eller nåt.

2007-06-06 @ 21:10:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0