saftiga saftonbladet och frökuppen


än så länge har jag bara ätit frukost och jag är superhungrig. men jag har som på nåt sätt inte fått ro förrän nu.

började iallafall dagen med att ringa länsstyrelsen och förhoppningsvis kommer mitt tillstånd på måndag. jag pratade med en jättetrevlig kille. och jag kan tänka mig att det är skitjobbigt att vara jättetrevlig dessa dagar just där. så där när alla ringer för att tjata om samma sak. men han verkade gilla sitt jobb och jag gillade honom.

sen slocknade jag i soffan. yiiiha. för jag orkade ändå inte åka in till stan. nej. får väl se om jag är för sent ute för påfyllnadsvaccin eller inte. tänkte göra ett nytt försök imorn.

sen vid tresnåret tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad innan jag gick och handlade. men ack, det var ju så varmt ute att det knappt gick att andas, så jag la ner promenadtankarna och gick bara och handlade istället. OCH jag kom faktiskt ihåg att gå in på apoteket och hämta ut min migränmedicin. de har börjat med nåt nytt system där. farligt att gå därifrån, för numrena dras olika. klart ballt för mig, som bara hann ta ut pengar och kila och kolla ifall netto fanns kvar, innan det var min tur.

mhm, netto stänger på söndag. hem och hämta mp3spelaren och lämna tillbaks. glida runt lite och köpa inlagd vitlök, godis, dadlar och fröer. köpte 15 påsar fröer för att jag ville ha 1 påse basilika. så kan det gå. men de kostade bara 1kr st och jag tänkte att mamma kanske kan använda dem nästa år eller vissa tom i år. eller så kanske det är nån som har balkong som vill ha. för om jag hade balkong så skulle den nu vara ett trädgårdsland. för är man singel och bor ensam är det farligt fascinerande att se på hur fröer slår rot och börjar växa. att föra lite samtal med och lukta på mejramen.

männen, kärleken? vad säger man? vad säger jag? det är nog inte så många som får mig att känna mig trygg och att kunna slappna av helt. de är ju som alltid starkare än vad jag är.

jag ser en rubrik på aftonbladets hemsida. "elever bör kunna få sina betyg omprövade". nu har jag inte läst artikeln, för jag struntar i det hela, bara det att jag har alltid tagit för givet att man kan överklaga sina betyg, för nog är det väl så?

och så är det en hivman i farten igen. alltså, nu gissar jag att han vann på att erbjuda pengar och inte på sin charm, för även om man är 17 är väl nick som "sexig som fan" och "hot boy" till en 30åring rätt avtändande? så, alla föräldrar, håll koll på vilka era barn chattar med. ni är föräldrar, inte deras kompisar!

ja, nä, nu ska jag äta och titta på jennifer aniston.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

åååå, jag har faktiskt sått basilikor för några dagar sedan.
Och gud så sugen jag blev på inlagda vitlöksklyftor. Gud så gott!

2007-06-09 @ 12:38:07
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

tinnitussan: jag har mejram och timjan i en låda och det är konstigt roligt, men, men. jag är inte så där förtjust i vitlök, men jag tänkte att broren kunde få dem..

2007-06-09 @ 13:25:51
anna

hoppas att du en dag blir utgiven och publicerad..du är underbar!
har också läst det där om roaccutan och vitaminb5..så jag hoppas att vitaminet hjälper..
kram på dig gumman!

2007-06-09 @ 13:49:23
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

anna: sötaste sötsnosan! du är alltid underbar! tack och puss!

2007-06-09 @ 14:20:00
Flashback Forum

Det som är mest upprörande är att media skyddar hans identiet. Hur många flickor kan ha smittats utan att veta om det för att tidningarna gömmer hans ansikte? Inte alla medier dock.
Namn och bild i brittisk press:
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007260717,00.html
Första svenska tidningen som publicerar namn och bild:
http://www.den-svenske.com/txt/EElEFAlVEpPijMTlyn.shtml

2007-06-09 @ 18:21:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0