men vad är det frågan om


jag fick en kommentar på mitt tidigare inlägg om hivmannen, innehållande länkar. jag tänker inte länka, den som är intresserad får kolla kommentaren. jag vet inte vad jag tycker faktiskt. jag tror att det är lite mer upprörande att nationalsocialister får chansen att använda sig av den här informationen som propaganda på sin hemsida.

jag blev våldtagen av en s v e n s k kille. finskt namn, men ändå en svenne. och det är bra många fler svenska män som våldtar än invandrare. dock har jag mina aningar om att de inte blir lika lätt dömda.

nu vet jag inte vad den här hivmannen är åtalad för. men om han har haft sex med nån under 15, så är det ju våldtäkt. för nog var det så att de ändrade lagen så. nåväl.

jag kollade in den här hemsidan, för den här nazitidningen och blev rätt fascinerad över deras länklista. varför länkar de till massa hälsosidor och alternativmedicinsidor? som dessutom antagligen inte vet om att de finns länkade där. ett mycket udda tilltag, som jag inte förstår. men jag tänker ta denna dag och maila dessa människor att de finns länkade där. så att de vet.

men nu ska jag tvätta mig under armarna och gå ner till netto och se ifall det finns nån öl kvar.

ha det gott igelkott. jag återkommer.

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0