buff buff


kunde inte somna i natt. låg och skrev arga insändare i huvudet. nu kommer jag inte ihåg om vad. inte en susning. jag hade oxå några långa debattmonologer för mig, men jajösses, minnet sviker. när jag väl somnade tyckte jag naturligtvis att det var roligt att vakna igen. och igen och igen och igen. till slut var klockan 7 och jag var död. fem över halv åtta tvingade jag mig upp. i med frukost och så iväg.

hmm, började göra nåt på bilskolans dator. hann 14 frågor på fas a, som det så fint heter. och jag hade 11 fel. där ser man. dags att sluta tro att man kan allt bara genom att tänka logiskt. för tydligen är det väldigt viktigt vad olika uttryck betyder. jaja. efter det körde jag i en timme. bortsett från att jag helst vill släppa ratten och gasa när det kommer en bil då jag ska göra en vänstersväng så fick jag finfint beröm iallafall. inget motorstopp och alla återvände till bilskolan vid liv. körde genom stan gjorde jag oxå.

dock är min bilskolelärare gift. och inte gay. nu är jag ju 33 och utseenden på folk påverkar mig inte så där. men hade jag varit 18 hade han nog sett tillräckligt bra ut för att man skulle ha blivit så där lite smågenerad. mycket märkligt, för i dagens horoskop enligt aftonbladet, så skulle det här vara en flirtig dag. och det kan man ju säga att eh, nej.

image228

det är bara för att jag tycker det är så kul att infoga bilder som jag tycker passar till bloggens nya layout. haha, vilket jag tycker alla bilder gör.

har varit ute och solat en sväng, tills regnet började trilla. nu blir inte jag så där knallbrun på en gång, för jag är mycket noga med att smörja in mig. inte så mycket för cancerriskens skull eg, som de här bilderna som flashar förbi av tanter på stranden som inte har nån koll på vad solskyddsfaktor är.

men nu är det dags för mat och mums, men jag får återkomma senare om jag kommer på nåt jag tänkte härja om...

puss och kram


Kommentarer
anna

haha du är härlig du...insomnia o skriver insändare =)
vill bara krama dig härliga människa!
puss!

2007-06-25 @ 14:22:23
URL: http://pyttis.blogg.se
//D.D\\

arga insändare och debattmonologer som glömts bort när man vaknar... *hmm* känner jag också igen... alltför väl, men jag har klarat mig från det ett tag nu *ta i trä*
Hoppas du får sova kommande nätter!
*kram*

2007-06-26 @ 11:45:39
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se
leopardia

//D.D\\: just det, peppar ta i trä. håller tummarna för både din och min skull. kram!

2007-06-26 @ 11:51:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0