återkomsten

saker gjorda: åkt tunnelbana och kaffelattat mig
dagens fråga: hur normala är egentligen nattliga tankar?
dagens låt: jag kan inte låta bli att nynna på "vi sitter i samma bil..."
dagens känsla: jag känner mig vemodig, sårad och fridfull på samma gång
dagens citat: "Samantha : If checking out other women is the biggest problem you're having with him, you're lucky.
Carrie : Well, if it's that small, then he should be able to stop.
Samantha : Oh please, you can't change that about a man. It's part of their genetic code. Like farting."


det är faktiskt rätt sällan män fiser i mitt sällskap faktiskt. om man bortser från pappa.

idag insåg jag att jag suger på matte. 6 månader är 6 månader och inte 5. så var det med det. jag åkte tll slussen för att vaccinera mig och vi kom fram till att jag suger på matte och att det bara hade gått 5 månader. nåväl. jag vände och åkte hem och satte mig på ett av förortens caféer med en kaffe latte med kanel och i sällskap av doktor glas.. tills jag höll på att smälta bort 40 sidor senare. så jag köpte med mig thaimat hem och här är jag nu. men det har iallafall varit en härlig dag so far. och den gav mig lusten att besöka min eviga förälskelse moderna museet och skeppsholmen. så det ska jag göra någon dag. känna friden.

vad jag ska göra efter att jag ätit upp min thaimat vet jag inte riktigt. kanske något avsnitt av medium, min bok, som är en given favorit. heja! eller dammsuga. kanske gå ner till tvättstugan och kolla om det finns nån tvätt-tid och tvätta täcket och lägga undan det. jag ger upp. det är för varmt med täcke. och så när jag vaknar mitt i natten för att jag svettas så har jag nån slags, jag vet inte vad jag ska kalla det för, tvångstanke? varje gång. mitt i mitt delerium så vaknar rädslan av att bli nerkyld, eftersom jag är blöt av svett, så kryper jag ännu längre in under täcket för att inte få lunginflammation???!!!!

fick mitt körkortstillstånd idag och har bokat tid för teoriprov. hjälp!

gjorde iqtestet på mensas danska hemsida och det hade åter stigit. skönt. blev lite orolig där när jag helt plötsligt hamnade på 120. för jag har ju känt att jag bara blir trögare och trögare. dock är det ett par "frågor" som jag verkligen inte klarar av att klura ut eller ens chansa fram nån logik bakom. det stör mig. jag vill ha facit. måste leta på nån riktigt smart jävel som kan förklara för mig. wille kanske skulle kunna, men jag har för mig att jag har frågat honom en gång och han garvat lite åt mig.

i mitt kinesiska horoskop stod det idag "som du sår får du skörda". lustigt, eftersom jag tänkte den meningen bara nån timme innan jag läste den. fast inte om mig dock. undra vad jag har gjort för ont, som får ett sånt läskigt horoskop? förutom att blotta mig på nätet.

usch, jag är jättelånghårig just nu. och det är inte fint. ser säkert mer ut som att jag har nån slags hockeyfrilla. blä. men så går det när man bestämt sig för att spara ut håret igen, så att man kan få se lite ung ut igen. nog för att jag fick visa leg sist jag var inne på systemet. jag är 33 och köpte två små tetrapack a la festismodell och fick visa leg. lite underhållande.

nix, time for tandori. som inte alls är tandori.

puss och kram.

Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

grattis till körkortstillståndet :-)

2007-06-11 @ 22:40:17
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

tinnitussan: hehe, tackar tackar. får väl se hur det går.

2007-06-12 @ 12:02:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0