saxat och klart

jag är trött. jag har inte svarat på era kommentarer, förlåt, jag ska. imorn när jag vaknar pigg som en lärka.

jag har bara lite snabbt saxat det viktigaste från linda rosings debattartikel i göterborgs-posten, som jag 'råkade' googla fram

"Mobbning och diskriminering av unga, gamla, handikappade, invandrare och sexuella får inte fortgå."
nähä, nu får man inte mobba sexuella heller. darn. jag hann inte ens börja.

man blir helt örfilad av cynismen när man läste det här. alltså inte hennes cynism, utan det cyniska i att skribenten kanske lever rätt frånvarande från verkligheten, fast ändå har en sluten sådan. som hon har hört. och vad som är viktigt för henne.

"Nämligen utsatta kvinnor och män, de hemlösa, de homo-, bi- och transsexuella, de ensamstående mammornas och pappornas situation, de handikappade och invandrare som dagligen diskrimineras på krogar, arbeten och andra ställen"
alltså... att de diskrimineras på krogar kommer på plats ett... sen vet jag inte hur mycket ensamstående mamor och pappor diskrimineras på krogar, men det är ju bra att nån vill ta tag i denna dolda fråga.

"Skolmaten måste bli bättre och precis som fångarna i våra fängelser får gå ut en timme om dagen så ska även de gamla och sjuka få göra det."
jag vet inte hur skolmaten kom in i den meningen. eller det krassa i att vi ska valla gamla och sjuka som vi minsann vallar fångarna. Eller jag vet precis hur skolmaten kom in i den meningen. hon satt och tänkte på att skolmaten måste bli bättre och där nånstans dök det upp det här att hon fått höra att de till och med har bättre mat i fängelserna. men det är inte alltid så lätt att skriva samtidigt som man tänker. eller nåt. men vi vet ju alla hur det slutade... eller?!

jag läser inte göteborgs-posten, men jag tycker att de bör anställa nya korrläsare för debattartiklarna, om de inte redan har gjort det.

alltså, nu har ju hon skrivit det här som partiledare, om det inte framgick.

nä, dags att fortsätta plugga. puss och kram.


Andra bloggar om: , , , ,Kommentarer
//D.D\\

Inte ens som utarbetad student med genomsnittlig nattsömn på tre timmar eller något gör jag sådan misstag som fröken Rosing gör. Då kanske jag har en chans som statsminister ändå, eller va hur!?

*kramar Leopardia mellan skrattattackerna*

2007-12-17 @ 09:55:52
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
leopardia

//D.D\\: hehe, men du, ring expressen iallafall, för säkerhetsskull ;)

2007-12-17 @ 12:59:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0