jag vill ju liksom inte lura någon



nu har jag varit och klampat runt i biblioteket på södertörns högskola. okej, jag var inte så där jätteimpad, men de hade fina stolar iallafall. och precis när jag kom ut ifrån porten så började solen lysa. vilket vad både härligt och irriterande. särskilt när jag försökte hitta nån bänk i skuggan att sitta på lite senare. nåväl, imorn har de tydligen temadag i porr. lät väldigt intressant att springa runt på de föreläsningarna, men det är väl tveksamt att jag orkar ta mig dit imorn igen...

jag köpte mitt kaffe och satte mig för att rita pannkakan. "rita mig". och ifall nån nu trodde att jag kunde rita så kan jag tala om att nixpix. jag kan bara rita självporträtt, för mina händer och hjärna är ego. ego. ego. nåväl;
image215
orangea scenen, för dem som inte varit på roskilde. försökte få henne att se lite lurig ut, men egentligen syns det aldrig när hon är full. det enda man vet det på är att hon talar om det en så där sjutusen gånger. okej om jag vore en så där 12 bast att det skulle funka att lura i nån att jag kan det här, men inte nu. dock till mitt försvar har jag inte ritat med penna sen jag gick i skolan. dvs högstadiet. och jag kan inte ens dra raka streck med linjal, så... men jag ska öva mer, så att det blir lite mer likt och nån kanske kan gissa vem det är utan att jag talar om det. hehe, dock är det ju mindre lätt när man inte vill rita karikatyrer av andra än sig själv... nog om det.

sen köpte jag wok nånstans och åkte hem, helt enkelt. glömde dock att dokumentera mitt äventyr med bilder, men, men. och min kamera har pajat. den lilla. det var inte chinateatern som störde ut den. den har väl fått sig en kyss i bangkok eller nåt. man får liksom skaka liv i den. så när den ger upp vet jag inte vilken plan jag skaffar mig. om jag köper en systemkamera och ger pappa min stora och tar hans lilla, eller vad jag ska hitta på... för det är rätt praktiskt att ha en liten att kunna finula med sig oxå.

så gav även csi upp, men det var ju väntat. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska se på. om jag ska roa mig med nån film, eller försöka leka lite med dr house.

på måndag kommer mina päron hit. pappa ska till uppsala och operera sig på tisd-onsd. eller reparera sig, som jag och brorsan säger. jag har naturligtvis förklarat för honom att de går in via ändtarmen med en stooor tång, men jag vet inte riktigt om han trodde mig.

nix pix, puss och kram - igen



Kommentarer
Panki

Oh shit va snygg jag va! Du e ju grymt duktig på att rita, jag e impad.

2007-04-24 @ 23:39:56
leopardia

panki: nu är du bara snäll... och du är bra snyggare irl... men jag lovar, jag ska öva, så nån gång kanske... men annars tror jag faktiskt att det är du som får bli konstnär.

2007-04-25 @ 00:20:24
Anna

hello darling!

fast spargrisen är köpt i skövde, på Hem och Hobby!
så prova där...annars köper jag en åt dig =)

pöss!

2007-04-25 @ 23:47:05
URL: http://pyttis.blogg.se
//D.D\\

Jag lekte med dr. House jag i tisdags i alla fall... *hehe* :P

2007-04-26 @ 06:01:11
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
leopardia

anna: vill bara säga pöss tillbaks, resten av hojtandet finns i din blogg :)

//d.d\\: jag saknar avsnitt 1 på den säsongen jag ska börja glo på, så jag får vänta =/ he's tha man liksom.

2007-04-26 @ 17:25:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0