i vilken hårfärg har man egentligen roligast


haha, läste just mina inlägg. lät som att jag gnällde över att telefonen inte ringde. haha. men nejdå, jag har varken emot att den ringer eller låter bli.

nu är iallafall mina gamla smycken fint paketerade och ligger i en söt, rosa prinsesskartong. jag är fortfarande lite så där rastlös och funderar på vad jag ska göra mer då. fast nu är det ju kväll och jag kan ju faktiskt tillåta mig att göra ingenting.

glodde lite på stina och läste nån tidning samtidigt. undra varför det typ bara är blondiner som gör skandaler och har sig. jessica olers (eller hur hon nu stavar) opererade ju oxå pattarna, men inte drog hon iväg på nån knarkturné med rockstars för det. eller kanske mer att man inte har fått läsa om det iallafall...

jag gillar inte sådana här sajter där man får ett lösenord och inte kan ändra till något eget. att de bara ens tror att man ska komma ihåg ett lösenord på en bisarr blanding av bokstäver och siffror förstår jag inte. så de får ju skylla sig själva att de får skicka ut nytt lösenord varje gång man ska logga in. vårdguiden är ett sånt exempel.

och det här med stringtrosor. till alla som säger att man ska använda det för att troskanten syns annars. i've got some news for you - den syns även om man har string på sig. och jag har ingen aning om varför det skulle vara mer accepterat.

ja, nä, som sagt, jag har läst veckotidningar där av mina funderingar...

puss och kram - igen :)



Kommentarer
Panki

Håller med, trosorna syns ju ändå! Har många gånger undrat om stingtrosmarodörerna som envisas med att säga att d e för att d inte ska synas, om dom e helt puckade?

2007-04-29 @ 09:27:38
Tinnitussan

hahaha. stingtrosor skulle jag aldrig sätta på mig. Gillar dem inte alls.

Hårfärg som är roligast? Tja, jag har haft kul alltid men eftersom jag är blonding säger jag det såklart :-)

2007-04-29 @ 13:40:02
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia


ja, nä, jag klarar inte av att ha stringisar på mig. det är bara obekvämt... hehe

2007-04-29 @ 14:40:21
Jim

Hade väldigt kul när jag hade ljusa slingor i mitt bruna hår, men det hade mer att göra med att jag färgade håret under den resa som klassen gjorde när jag slutade trean på gymnasiet, till solen i Bulgarien.

2007-04-29 @ 15:50:11
URL: http://www.jimweb.se
Petter

Man kan visst byta lösenord på Vårdguiden, gjorde det häromdan... Fanns under "Personliga inställningar".

2007-05-31 @ 23:01:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0