gaga ga gaaa ga, trött

saker gjorda: dammsugit iallafall
dagens fråga: ?
dagens låt: something stupid - frank sinatra
dagens känsla: sjukt trött!
dagens citat: "Carrie: Men in their forties are like the New York Times Sunday crossword puzzle: tricky, complicated, and you're never really sure you got the right answer."



alltså, jag tror inte att jag orkar leva. jag somnade innan elva igårkväll och kom inte ur sängen före 15 och sen sov jag ännu mer efter att ha ätit en frukost. och sen kom jag knappt ur sängen igen. jag håller på att bryta ihop för att jag inte ens har energi till att andas. jag vill bara upphöra. trycka på paus. så trött är jag. sen är det nån som säger saker som "det är för att du är understimulerad" eller "skaffa en hobby". men hur ska man orka det när man inte ens orkar andas?! eller det gör man ju, för man har inget val, men varje andetag gör liksom ont. det är helt galet och jag orkar inte. men efter 19 så känns det iallafall lite bättre och jag har i olika omgångar dammsugit. naturligtivis inte noggrant och naturligtvis har jag inte dammsugit under soffan eller i soffan än, får försöka med det imorn. men allt som är synligt, dvs golvytor, är dammsuget iallfall.

männen, kärleken? jag orkar ingenting just nu. kan inte nån bara ta hand om mig. jag skiter i att det är oattraktivt att vara behövande...

idag ska de testa spåkvinnan på insider. eller i insider. spännande som 17 tycker jag. vore asballt om hon klarade det.

jag har inga tankar, så jag har liksom inget att skriva.

puss och kram


Kommentarer
Blackart

Uäää, såna dagar är varken trivsamma eller ovanliga, tycker jag. Just det där när det känns som att det är jobbigt att ens bara finnas till och ANDAS, trots att man bara ligger platt fall, det är så helvetes skittrist! Men tillslut brukar man ju orka masa sig upp iallafall, ett par timmar eller dygn senare. Kram!

2007-04-05 @ 22:13:00
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Anna

men gumman...det låter inte alls bra....tycker att du bara ska tillåta dig att bara vara..ligg i sängen sitt i sofan..gör ingentig tills du känner att du i alla fall kan andas...en dag lir det lättare igen.

boken heter " I taket lyser stjärnorna" av Johanna Thydell...min mentor tipsade om den.

*kramar om*

2007-04-05 @ 22:26:59
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

blackart: jag brukar envist låta "men tänk om det vore lätt att leva? hur kul vore det?" för att få distans till det...

anna: tack. kram!

2007-04-06 @ 14:38:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0