en liten röd stuga med knutar på

saker gjorda: sitter med frukosten
dagens fråga: ?
dagens låt: who are you - fan, jag vet ju vilka det är... nåja...
dagens känsla: lite småseg, men det funkar
dagens citat: "Charlotte: I just know no matter how good I feel about myself, if I see Christy Turlington, I just want to give up!
Miranda: Well, I just want to tie her down and force-feed her lard, but that's the difference between you and me."



jag sitter här med min smoothie, fast jag har faktiskt duschat idag, så håret står inte på ända, så att jag ser ut som den galne proffessorn. ska väl snart ge mig iväg ut och utforska staden lite.

igår råkade jag somna vid ettsnåret och vaknade strax innan sju... så allt jag hann med var typ att se du är vad du äter. det där tunnbrödet av dinkel såg himla gott ut. synd att dinkelmjöl ska vara så dyrt...

brorsan undrar fortfarande vad jag hade i fickorna på teckningen. spelar ingen roll hur många gånger jag säger att det är ridbyxlåren. tror inte han vet vad det är... han tycker iaf att jag ska börja rita en serie med mig själv i, men jag försökte förklara att en serie ska vara rolig och jag är inte rolig. bara mest tragisk och trist. han verkade inte förstå det heller.

nåväl, mäklaren hade tittat på hans stuga och tyckte att han skulle begära 375tusen för den. han betalde 80 en gång i tiden. sen har de ju  lagt ner rätt mycket jobb på den, men jag antar att han har tyckt att det har varit roligt. men det vore roligt om han fick det.

männen, kärleken? han tycker naturligtvis inte om att jag har berättat för folk att han har md och as, och det förstår jag, men jag ser inget fel med dessa saker. ungefär som att jag inte skulle berätta att nån satt i rullstol, om de nu gjorde det. eller hade glasögon. men det var ju så att jag var kär i honom och det blev lite mycket med tanke på vilken känslomänniska jag är, så då måste jag ju prata om det så att jag själv kan komma underfund med vart jag står. om det verkligen skulle funka osv. men ja, det är som det är, gjort är gjort. sen är det ju en förklaring till visst beteende han har stått för. fina  mimo. men jag är ledsen naturligvis över att jag inte tänkte på att det kanske spelade stor roll för honom.

naturligtvis fungerade inte 12e avsnittet av lost, som jag hade sparat till gårdagens frukost. så jag böt till csi istället, som inte fungerade förut, men nu gjorde det visst det. peppar peppar ta i trä'.

jäjä, puss och kram!



Kommentarer
Tinnitussan

jag gillar smoothies :-)

2007-04-24 @ 17:14:11
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

smoothies är både enkla att göra och goda slurpa i sig :)

2007-04-24 @ 18:04:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0