born to shop

saker gjorda: nu sitter jag här med min margarita iallafall
dagens fråga: idealvikten, är det den som bestäms av när man trivs med sig själv, av det ideal som finns gällande vad som är snyggt och hälsosamt, eller där man befinner sig just nu för att kroppen strejkar och vägrar ändra vikt?
dagens låt: tydligen kan jag inte sluta nynna på dolly parton(?!)
dagens känsla: jag borde nog vrida upp persiennerna
dagens citat: "Miranda: When did all the men get together and decide that they were only going to get it up for giraffes with big breasts?"



min lilla kamera har dragit sin sista suck. har suttit och bankat den i databordet för att återuppliva den, men icke. och min stora har inga batterier i sig, och som alla kanske redan märkt är jag lat. annars hade jag fotat och lagt upp bild på min margarita. mmm. dricker den då inte ur ett cocktailglas, klassiskt sådant utan ur ett högt sådan i färgerna grått rosa och vitt.. jag skulle även ha fotat något jag har tänkt att fota i flera dagar, men som jag för tillfället har glömt bort vad det var. till och med så att jag blir nyfiken själv. men just nu tänker jag bara bli lullig på margaritas, kedjeröka och försöka få inspiration till nån dikt. vilket antagligen kommer att sluta i nåt makaroneldorado framför tv:n istället, men, men...

jag var ute och gick i mina flip flops idag. har inget minne av att de klickade så där som badtofflor gör, när jag var i bangkok. nå, det var eftermiddag och det var inte för varmt men inte heller för kallt utan bara så där lagom. kanske inte att jag hade velat gått barfota i ett par timmar, men till affären funkade det iallafall.

diskat har jag oxå hunnit med. och några tidningar är genomgådda, men så, när jag kände att jag höll på att somna så tog jag mina guldiga skor och gav mig ut och köpte margaritamix, för vem orkar blanda på riktigt sätt?! inte jag, tydligen.

jag känner att den här sommaren ska bli helt underbar. jag ska verkligen vårda alla relationer och se till att hålla kontakten. ivrigt. och träffa alla. och bara ha kul. så där som när man var ung. eller ja, yngre. och livet var en fest. sen ska jag naturligtvis försöka mig på a-a--a-a-a att ta mig i kragen och boka in mig till nån intensivkurs för att ta körkort. problemet ligger ju i all förberedelse. synundersökning och tjosan. därför undrar jag, för jag fick brev på posten idag från synoptik där jag kunde få ett par ray ban slipade solglasögon för 1700, om det var värt det? om det finns några snygga bågar förstås. så kan jag fixa synundersökning då. hmm...
men jag vet ju hur seg jag är på att få saker att gjorda... la la li.

har blivit medlem på tradera. ack ljuva farliga uppvärmning inför ebaydebuten. jag har råkat köpa 2 marilyn monroeväskor, ett gäng pärlor och shit, för jag tror ju att jag ska börja göra smycken. jag tror ju att jag är kreativ. bokmärken, till mamma?! nagelstenar till pannkakan. men anledningen till mitt inträde i denna förrädiska värld är att jag skulle bjuda på några stig lindberggrejer. för när jag var liten fick jag delar ur en servis av min morfars fru och nu tänkte jag att det kanske kunde vara kul att fylla på lite. men karln är ju lite för poppis, får till och med ha utställning på nationalmuseum, så jag misstänker att slutbuden inte kommer att vara något jag är villig att betala.

kruxet med sommaren är oxå att jag skulle vilja hinna med en soft semester i nerja, spanien alt malaga alt barcelona i sommar, men jag skulle ju helst vilja att mina vänner oxå var där och vi bara fick vara så där. utan stress. för man tror att spanjorer stressar pga av att de låter hetsigare än här i sverige, men sanningen är att de lever för stunden. och bara är. nå, jag vet att det är en fördom och att man inte kan dra alla över en kam, men det var så stämningen kändes iallafall när jag var där. jag blev helt lugn och fridfull, trots tempot.

männen, kärleken? jag tror att jag försökte leka martyr när han sa att han inte gillade att han kände att jag tycker att allt ska vara så bra. dvs att jag tycker att man ska säga att folk är bra ofta osv. för då menar han att man inte kan lita på folk. och jag sa nåt i stil med 'jaja, tycker du det är jobbigt så kan jag sluta säga att jag vill att det är så det ska vara' och med undertonen "så länge du har det bra, så strunta i mig", men ärligt så är det mer likgiltigheten. saker och ting är inte så där viktiga längre. det är ju en rätt hemsk känsla, men samtidigt håller den ju en ur svackor pga andra. det är dåligt det där egentligen, för egentligen borde ju inte andra kunna påverka ens humör. nåja. vår relation är inte riktigt normal, nej. vi har tre fantasiungar, trots att ingen av oss vill ha barn, utan mest bara för att jävlas med oss själva. och vi har fåniga smeknamn på varandra. men det finns ingen kärlek där. men ett 'tycka om' dock. och  nån slags förståelse för den andres sämre sidor.

om nån undrar, så ja, nu har nog en dl vodka slagit till och jag får önska en fortsatt trevlig dag och puss och kram!



Kommentarer
//D.D\\

Idealvikt är, enligt mig, den som man trivs bäst i själv... så har jag det sagt *ler*

Manus har jag ett par stycken och filar på... och det är till böcker - är det väl tänkt. *skratt* Om det nu finns något förlag som tycker något är värt att publicera. En diktsamling är redan ivägskickad... *hihi*

*kramar* från //D.D\\

2007-04-26 @ 19:25:25
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
Anonym

hihi jag hoppas någon eller flera en dag gör böcker av dina inlägg gumman.

nästa gång jag är i närheten av Hem & Hobby ska jag köpa en åt dig!
en gris alltså.
kramar på dig söt!

2007-04-26 @ 20:05:33
Anna

..det var från mig alltså..

2007-04-26 @ 20:06:00
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

//D.D\\: åh, så spännande med ett manus ivägskickat :)

anna: darling, du gör mig så glad :) snälla du! puss *hjärta*

2007-04-26 @ 20:49:03
Tinnitussan

margarita... flipflops. Lovely.

Och körkort är så himla bra att ta!

2007-04-27 @ 20:22:08
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Anna

dina helande tankar fungerar!
puss darling!

2007-04-27 @ 23:43:42
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

tinnitussan: jag har aldrig känt behov av körkort, men jag antar att det är lika bra att nån gång... :)

anna: härligt! puss!

2007-04-28 @ 11:42:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0