om jag nu är en skvallerbytta, så ska jag vara en riktig sådan

saker gjorda: sovit =/
alkoholintag: vatten och c-vitamin
dagens fråga: undra ifall coop kommer att ha den där bebisen som reklam i jul igen? hoppas
dagens låt: ingen har sett fantomen utan kläder, klädd i pyjamas, stövlar utav läder...
dagens känsla: jag är så galet trött och apatisk hela tiden
dagens citat: "mitt onda öga ser dig"



min toa lagade sig alldeles själv igår. var väl nåt som halkade rätt igen till slut. var ju bra, för nåt städa blev det inte idag iallafall... men jag bör nog ta sömntablett ikväll, så kanske jag kommer upp tidigt imorn. det är som att jag känner mig bakis varje dag ju. mycket irriterande.

såg på äntligen hemma. läste i nåt skvallerforum på nätet att martin timell slår sin fru. det är så otroligt svårt att tro, men varför inte. min pappa hatar honom iallafall. han börjar ryta så fort martin timell är på tv:n och han tror inte ett dugg på att karln skulle vara händig på riktigt. det är nästan lika svårt att tro att robert wells slog annika jankell när de var tillsammans. men det är oxå vad ryktena säger. men jag känner mig som min mamma som vägrar tro på att prins carl-philip är bög. hehe, vilket nog är mitt eget startade rykte. men mest för att jag läste nånstans att han var tillsammans med en musikalstjärna och drog slutsatsen att det skulle vara peter jöback. men det är aslänge sen jag läste. men skvaller tidningar läser jag inte, som jag sa igår, haha. haha.

jag installerade skype igår. så nu kan jag prata grrrratis med jonas i london. om jag vill och om han vill. ska bara leta på headsetet först. men det är kul att äga grejer, även om det blir lite mycket ibland. brorsan måste ha det apskönt nu. han kasserar typ allt och köper nytt. eller kasserar och kasserar. pappa fick behålla tv:n och den platta dataskärmen. serviserna han hade lämna han hemma och allt sånt. har hittills läst mig till att han skaffat ny kökslampa. skoställ, soffa, kaffeglas, espressomuggar, témuggar, servis. micro fanns det där. brödrost köpte han oxå en ny. kanske lite mitt fel eftersom jag är på honom att han måste köpa snygga grejer och yrar om min snygga brödrost. men jag vill oxå vara med där och shoppa åt honom. kastruller och sånt ska han oxå köpa nytt.

själv måste jag till ikea för att köpa en plastback för 9 kr.

männen, kärleken? var ju inte på fest igår, så inget hångel här inte. annars vet jag iofs inte vem jag skulle ha hånglat med, men, men...

nä, banne mig, borde börja plocka lite nu så att jag kan komma igång nån gång och pyssla med julklapparna och fan få lite plats. kan ju iallafall ta och bära ut min trasiga dvd i förrådet...

puss och kram


Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
Panki

Å så kan du prata gratis med Leia :-)

2006-10-09 @ 08:40:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0