nr 2


bla bla bla,
efter att han har läst förra inlägget får jag först ett samtal, där jag inte hör vad han säger, för jag lägger på luren. sen ångrar jag mig och tänker att det är orättvist, att han har rätt att säga vad han tycker, så jag ringer upp, men ja, blir självklart borttryckt. men när jag vände mig till datorn hade jag mess på msn igen, nu minns jag inte exakt, men något ungefär som.

"ska du ta bort mitt namn kan du ta bort det helet"

"det är inte konstigt att kvinnor har lägre lön"

"för du får mig att må illa"

"du får mig att må så jävla illa"

sen vet jag inte om det var nåt där om att jag äcklade honom, kan jag tyvärr inte säga, för jag klickade bara bort det och blockade honom. nu är jag less på att försöka vara rättvis.

telefonsamtalet inleddes med något i stil med "det är ju lätt att leka offer..." så jag la på luren, för jag blir ärligt förbannad när folk ska kalla mig offer. ja, visst jag är det på det sättet att jag har blivit våldtagen, men annars så låt mig vara ifred med sånt; särskilt när man skriver sådana här grejer till mig.

så var den sagan slut. nu är jag trött på att försvara honom inför alla som säger att jag inte ska ta skit att jag inte ska ha med honom att göra, att han är sjuk osv. för jag har sett hans små försök och sagt att han är snäll oxå, men som han sa, han har ingenting att förlora, för han förlorade det redan igår.

bla bla bla. och jag skriver här enbart för att påminna mig själv om att han kan dra åt helvete, att jag ska sluta trilla dit och låta mig luras av fagra ord.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0