min sko den har sju kanter, sju kanter har min sko

saker gjorda: träffat R
alkoholintag: apelsinfestes
dagens fråga: och imorn får jag veta hur det går, för hur går det är den stora frågan?
dagens låt: tainted love
dagens känsla: knäpp
dagens citat: "tjocktroll" vem? jag?!



har iallafall hittat en välgörenhetsorganisation som jag ska skänka leksaker och barnkläder till. barnens hopp. och prydnadssaker och annat sånt, kan jag då ge till deras loppis. tyvärr hade de mottagningsstop på vuxenkläder och böcker. så det får väl åka någon annanstans.
men det har tagit mycket letande och mailande hit och dit för att hitta. för jag har läst hur röda korset säljer sina kläder vidare. ja, inte i second hand-butikerna, för det fattar jag ju. men de säljer kläderna tex till afrika för 3kr/kg och sen tar de pengarna till välgörenhet då. och det där är det massa skumma redovisningar på och ja. men det är dumt, för då vet man ju inte heller vart kläderna hamnar, ifall de går till maffia eller säljs vidare i affärer over there... men barnens hopp är dessutom en helt ideell organistation, så det låter bra tycker jag. och ja, om nån annan har något dylikt att bli av med, är det bara att köra hem till mig vid tillfälle, om man nu inte orkar åka till sollentuna själv.

annars tycker min psykolog att jag ska börja skriva kåserier, för hon skrattar så mycket åt när jag berättar om mina nojor och grejer jag har för mig. hon tyckte bla att jag skulle skriva ett om att jag tycker om att läsa recept. jag tillagar ingenting, utan jag tycker om att läsa. och sen om min noja för att gå med stavar. det där att jag måste veta exakt hur det går till, så att jag inte gör fel och blir utskrattad där på min promenad. men då var det bestämt iallafall att jag ska köpa stavar. för det gör ju dessutom en genomkörare i ryggen. och jag har ju rätt knasig huvudvärk, rätt ofta. så det kan ju kanske finnas ett samband. sen minns jag inte vad jag mer hade för mig, som hon skrattade så åt. haha, jag vill ju ha hjälp, inte bli utskrattad...

männen, kärleken? men jag har ju så mycket annat att göra. fast jag drömmer rätt skumt. om M och att han började riva ner tapeter och att jag försökte hindra honom... undra vad tapeter innebär. jag måste verkligen gå en drömtydningskurs.

men männen ja, nä jag vet inte. det ligger på is för tillfället.

förövrigt så har äntligen melrose place säsong 1 kommit på dvd. billys hår liksom. fast jag vill ha en hel box, så jag funderar på att vänta innan jag inhandlar. fast samtidigt är jag skiträdd att jag då kommer gå miste om hela säsongen... snacka om nostalgitripp liksom.

och så har jag köpt frimärken med barnprogrammen på, de där nya. så nu måste jag skicka lite brev.

har tappat bort min lilla kamera oxå. och mitt betyg från universitetet. och en vanlig kamera. och en kjol. eller två kjolar, men den ena har varit borta i flera år, den andra måste ju vara här nånstans. jag tror att jag har små tomtar hemma som idkar hyss. jajo, en unni drougge-bok oxå.

ska väl passa på att klämma in något vackert här oxå :)

vera wang, 350 dollar
det här är då vera wang, och ja, nä, jag vet faktiskt inte varför hon inte byter efternamn...
350 dollar iallafall går de på.

ja, nä, nu ska jag slappa i soffan ett tag. puss och kram!






Andra bloggar om: , , , , , , ,


Kommentarer
Panki

Jag vill ha brev :-)

2006-10-02 @ 22:56:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0