man kan ju alltid låtsas

saker gjorda: diskat och plockat lite
alkoholintag:
dagens fråga: och vad händer nu då?
dagens låt: den där retramsan na na na na na
dagens känsla: trött
dagens citat: "Carrie: I will not be the first one to speak. And if he never calls me again, I'll always think of him fondly. As an asshole."



håller på och städar eftersom T skulle komma hit i eftermiddag. får väl se om vi dricker oss fulla på vin eller inte... borde gå och handla, så att jag kan laga ris, men vetefan om jag orkar faktiskt... måste mest bara dammsuga och kila iväg med soporna innan han kommer.. dock får han ta mig som jag är, oduschad och osminkad... men han överlever nog det med, han har ju överlevt mina andra galenskaper..

männen, kärleken? jag tror att han är kär i den där tjejen från umeå. för när jag retar honom så säger han inte emot ;) och igår sa han nåt om att "ifall hon vill ha barn, kan hon..." så han planerar nog lite framtid där... fast med den hastighet som han håller har han nog hunnit gå igenom 2-3 stycken damer under tiden jag skriver det här, så jag ska väl inte säga nåt...

och om man nu säger till nån brud som har Å som presbild att hon kanske kan ta bort den eftersom den ändå inte föreställer henne själv och får till svar " vaddå föreställer Å?
jag har bara en snygg bild, jag vet inte ens var den kommer ifrån, det är allt." hur jobbig är man inte då? folk kanske inte vill förknippas med hennes texter liksom... som att jag skulle börja ha bb-linda som presbild. stånk.

så, kulturministern avgår iallafall. tur det, så slipper jag gnälla om det...

jag är passionerad enligt aftonbladet. om man kindpussar och vrider huvudet åt höger först, så är man det. jaha? jag tror nog det mer har med vana att göra. särskilt eftersom 80% tydligen gör så...

nä, det är väl dags att dammsuga då'ra... haha, och stänga köksluckorna. T påpekade oxå att de alltid står öppna...

puss och kram :) och snart snart snart, får jag åka till lund...


Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Panki

Men d e ju så, att bara genom att stänga kökluckorna så ser d bra mycket mer städat ut :-)
Så d så, keso.

2006-10-16 @ 16:48:07
Skilda Pappan

Tack för en skön blogg. Följer dig titt som tätt. Härligt.

2006-10-16 @ 22:31:16
URL: http://skildapappan.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0