till stupan vi gå

saker gjorda: sitter med en ansiktsmask och har nyss vaknat. tänkte nog åka till ett buddhistcenter idag och till brorsans stuga. mjo...
alkoholintag: nix, men en fika ute i det fria kommer det att bli
dagens fråga: undra när det kommer att bildas ett pedofilparti i sverige då?
dagens låt: lars demian
dagens känsla: jag är så jäkla trött hela tiden =/ och det känns som att jag håller på att bli olycklig pga det
dagens citat: nu har jag kommit till slutpärmen, så jag tänker istället citera en dialog från bokstavligt talat, samtal i stan, någonstans i bloggen. mjo.


det heter nog inte buddhistcenter, utan det heter nog nåt annat för de har som massa jox där ute i skogen, men, men...

männen, kärleken? det är för någon annan. tänker rätt mycket på våldtäkten just nu. inte bra, men det finns som inget annat som kan ockupera mina tankar just nu.

undra om min tavla kommit till jobbet nu och om den har det bra där... vet inte riktigt vart jag ska hänga den, men, men...

borde kanske passa på att höra av mig till nån när jag ändå är här, men det är ju det där med tröttheten. måste duscha ju och det känns ungefär lika jobbigt som att bygga ett hus.

köpte min egen tårta oxå... de gör en här med chokladöverdragen marsipan, grädde med päronbitar och päronsmak, sockerkaka, maräng eller nåt nötaktigt, vaniljsås och den är så jäkla god. så så firade jag min födelsedag. fick en stekpanna, 2 böcker, ett bakunderlägg och en lila vas. var en bok om svensk design, möbler och sånt och en om andy warhol.

nä, banne mig, nu ska jag se till att komma igång på er, hej och puss på er sötnosar!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0