jag tänker då inte måla om världen igen

saker gjorda: sovit mest... glott på law and order ci
alkoholintag: jorå, fram till fyra el nåt kanske...
dagens fråga: varför räknas alltid idioti som manlighet?
dagens låt: du ska va' president - thåström
dagens känsla: trött och slö, tråk tråk
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhi


thåström var ruggigt skönt att få höra igår. och se.

32472-48

hade ju förvisso kunnat tagit bättre bilder, men dels är det så jävla svårt att inte skaka när man håller i modell större kamera och sen är man lurig, vill lyssna på musiken, så man tänker som inte... men, men.. jag ska ö v a.

och innan så fixade jag naglarna hos annica :) kör en pop up på den, för jag tror att det syns bättre då...så nu är jag plitty. och om jag orkar ska jag plocka ögonbrynen imorn oxå. jag har bara ett av mina tics för mig. det här att jag försöker planera detaljer. så nu försöker jag bestämma om jag ska packa i en resväska när jag åker till bergslagen imorn, eller inte. eftersom jag ska hämta linser på vägen. hur jobbigt är det liksom att gå med en resväska inne i stan, men hur skönt är det inte att slippa ryggsäck i 30 graders värme. och så försöker jag planera exakt vad jag måste göra innan, när jag kan åka. osv osv. tills det snurrar runt.

männen, kärleken? blev kallad joans ex igår, eftersom R blev skiträdd för att hans brorsa  raggade på mig. jag är inte joans ex och jag skulle aldrig i hela livet rulla runt i släkten liksom. men det var lite lustigt.
ungefär som jag kom in på diskussionen att slåss och våld. but why? vad är det? perstige? stolthet? feghet? idioti? adrenalin? liksom, varför slåss män? jag fattar inte. om nån jiddrar, det är bara att gå därifrån. jag har inget jag behöver bevisa. respekt? snarare så att jag förlorar respekten för folk som slåss, för det ligger ju en sanning i "när vettet går ut tar nävarna vid", eller vad man nu säger... helt galet. men det är så rätt ofta. idioti = manlighet. som på gotland hur de dricker nåt jäkla öl, som är avbrutet i jäsningen och smakar peck, men det är ju hög alkoholhalt doooh. och typ äter fårögon  till eller nåt och det ska vara manligt? yeah, right.
det är manligt att våga erkänna sina brister, snarare. eller manligt och manligt, det är storhet att våga blotta sig och lägga ner den fåniga stoltheten. tycker jag då :)
annars finns det inga män för mig ändå så. jag är så trött på allt dravel. man är vuxen och ändå är relationer man har helt barnsliga. sjukt är det, men, men... jag tror att jag vill ha en man som tiger och pimplar på vinterarna. dricker kaffe ur termos och har öronlappar på mössan typ.
ja, nä, whatever.

det skulle liksom inte gå att välja mellan regina lund och thåström. vilket par liksom.

och jag är sugen på nåt gott att dricka, men har ju inget. vete 17 vad jag ska göra. borde dammsuga och bädda nytt överkast, men jag orkar inte. och så tror jag att jag kommer göra det imorn, kommer att sluta med att jag åker på tisdag istället, bara för att jag är så slö... fan oxå. nåja, jag är inte bakis iallafall och det är skönt.

puss och kram
Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0