jag såg narcissus idag

saker gjorda: lagat mat, plockat grejer, besökt museum, shoppat
alkoholintag: kaffe och päronvatten får duga
dagens fråga: är zorn definitionen på vad konst innebär?
dagens låt: a pain that i'm used to - depeche mode
dagens känsla: uppe i varv och fånig
dagens citat: Läsning avleder efter någon tid vår tanke alltför mycket från dess skapande uppgift. Varje människa som läser för mycket använder sin egen hjärna för litet förfaller till lata tankevanor. (einstein).


att depeche inledde med min favvolåt (se ovan) gjorde ju inte saken sämre. dock gick jag innan det var slut, dels för att jag var så trött att jag höll på att somna hela dagen och sen för att jag skulle upp tidigt och köpa ny soffa... (jaaa, jag äger mycket grejer. ähum. pop-upbild, som vanligt. jag kör med sånna jag)

          

det tog tid. jag stod för matlagningen i helgen och de andra stod för bärhjälp. det heter ju nånting det där, men iallafall, så försvann mina soffdynor från soprummet på störten... nånting på P heter de. jaja... och fåtöljen försvann den med. själv hittade jag ett gäng gamla singlar, elvis, beatles och sånt, som nån kastat, så jag tog dem och gav till farsan. varför slänger man sånt liksom. och varför behandlar man sånna skivor som skit, liksom. även om man inte gillar musiken, finns det ju kanske ett värde i dem. folk är skumma. nå, jag hoppas att inte alla är repiga och trasiga.

och idag tog jag med "de andra" till skeppsholmen och moderna museet och bjöd på fika med underbar utsikt till. 22 spänn för en kopp kaffe, där vi fikade iallafall. så han och linnea vet. men det är det värt. dock köpte jag världens godaste kopp kaffe i fittja för en tia. det slog till och med kråls kaffe. galet gott. men iallafall. paul mccarthy kanske inte var så uppskattad bland mina familjemedlemmar då, men då fick de iallafall se vad jag pratade om.

sen tog jag lite bilder. den där måsungen är mer narcissist än vad jag är... nä, men stackarn. han klarade inte av att lämna sin kompis (spegelbilden). han satt där i söndags oxå när jag var där... eller så hade mamman skaffat en bra barnvakt, helt enkelt.

                           

männen, kärleken? jag tycker förvisso om när det är så här, men... hmm... om han inte kan bli förälskad i mig så kan han ju kanske sluta bete sig som att han är det. bollen. liksom.

Johan L; vet inte riktigt vad det var som ville diskuteras, så ;)

jag lovar att kikki danielsson är den, som, i sverige, drar flest löp.jag vet inte exakt vart fascinationen ligger, men hon verkar sälja tidningar iallafall... kanske att reklam vore nåt att satsa på där...

och så, när jag var och besökte det där buddhist centrat tidigare i sommar, och tog mig en glass. så insåg jag att tiptop är nostalgi för mig, men för de som typ är *host* några år yngre så är det en nyhet...jag brukar oxå känna mig tråkig och jag brukar sällan förstå att folk faktiskt pratar med mig, men jag tycker inte att DU är det iallafall!

men nu; puss och kram till alla.

förresten så var christian i dagens avsnitt av nip/tuck rätt läskig. hmm, sätta påse på huvudet på nån man knullar. för att den är ful. så otroligt politiskt inkorrekt, påtal om ingenting. men riktigt sadistisk var han ju faktiskt. mina drömmars man. usch ja. sånt gillas inte.
Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0