det är skoor överallt

saker gjorda: diskat, virkat, gjort nån form av skål, glott på oprah
alkoholintag: ge mig ramlösa nuuu
dagens fråga: män?
dagens låt: i beg your pardon, i never promised you a rosegarden.... dolly parton i det här fallet...
dagens känsla: sjukt sugen på att borsta tänderna
dagens citat: "Carrie: You've never seen an uncircumsized one?
Charlotte: I'm from Connecticut! "var ner på stan igår en sväng och såg att det var halva priset på vissa skor i skobutiken. och jag såg de här i somras, men ja, 1300 ville jag inte lägga ner trots allt. men det var nära. har tänkt på dem sen dess och visst, de är blå, men det gör ingenting, för de är så vackra att bara se på att jag blir helt lycklig. vet inte om jag ska använda dem eller ställa dem i bokhyllan.
649 kronor hur som, men ack;

-
det här ovan skrevs igår, för jag la ner eftersom jag inte lyckades infoga bild på mina fiina skor, men nu så banne mig :)
-

32472-85

sen strök jag lite. jag är uppvuxen med att bära strukna underkläder. så här stryks allt. hemma stryker jag ingenting, knappt det som verkligen måste strykas. jag vet inte, jag går väl omkring i skrynkliga kläder, men orka liksom. (orka? säger man så nu för tiden ;))
jag håller liksom på att arbeta av min skuld för den jobbiga tonåring jag var, hehe...

så pratade jag med G i telefon som berättade att hon fått grytlappen och att de hade skrattat så gott och blivit så glada och förvånade, att det kom från mig :)

och sen provade jag göra skålar av gamla vinylsinglar. kruxet var att det som var innerst inte går att forma, så de blev väldigt låga. vilket är för att man egentligen ska ha lp-skivor, men några sådana hade jag inte. ska köpa på nån second hand nån gång, men inte nu. nåja, det är vad alla kommer att få i födelsedagspresent från och med nu, haha!

32472-84

men jäklars, man brände sig faktiskt lite, men, men allt för pysslet!

männen, kärleken? när han är bra så är han världens bästa och det finns ingen annan man som kan jämföra sig med honom. när han inte är bra så, ja, då blir man galet sårad hela tiden.
han ringde. och var världens bästa. men jag vet ju. han vet ju oxå. som olja och vatten, eller vad man brukar säga. det skär sig. nåja. skitsamma, det där får läggas ner nu ändå.

har hittat en biljett till thailand för 6300, som billigast och det känns som att vi kommer att åka. så nu har jag börjat fundera på alla de där småsakerna, som ska jag orka ta med min kamera modell större?! eller ska jag nöja mig med den lilla. när jag var i polen, hade jag fördomsfullt bara den lilla med mig, eftersom jag inte ville bli rånad. men nu är väl snarare kruxet huruvida man orkar släpa på den större.
hur många trosor ska jag ha med mig? shit, hur många sit ups hinner jag göra på fem veckor? osv.
fast jag måste nog bära kamera modell större, för jag ska ju fota pedofiler och hänga ut på nätet.

idag ska jag prova göra annicas goda kola. alltså, det där julgodiset jag fick av henne. och de där kolorna. helt plötsligt förstår jag tjockisarna i du är vad du äter. för jag skulle lätt kunna äta hur många sånna som helst. dock är inte jag lika haj på sånt där, så vi får väl se om mina blir lika goda.
men först ska jag nog sova ett litet tag.

puss och kram, snart ska jag äta lussebulle :)


Kommentarer
Anna

Åhhh what a hajkfellin'! där med vinylskålarna.
Ville alltid testa det när jag såg herr alsterlind göra det en sommar, men mina föräldrar hade bara bra o värdefulla lp's.

2006-12-22 @ 00:46:09
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0