tha livet

Jag tror att jag håller på att bli snurrig. Jag ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i texter om någon arkitekt och jag ser fram emot att få en ny syn på barocken, jag är löjligt glad över att jag har det så bra och att det finns så mycket intressant där ute att lära. Jag tror att det blir postkoloniala teorier framflyttade till dagens samhälle, som blir mitt val av ämne inför c-uppsatsen, jag ska kika lite i bokhyllan och se vad jag redan har här hemma, först. Det är bra orättvist att det finns folk som inte får eller har möjlighet att plugga.

Hehe, NU låter det så här, ge mig en vecka och jag kommer att sitta och gnälla som fåret i Krambjörnarna.

När jag var in i matvarubutiken idag så var det nån demonstrant för nån dryckesprodukt. Eftersom han flög på mig så tog jag en mugg, som förvisso var snygg, men ändå av samma typ som McDonalds muggar. Sött, sliskigt och äckligt, men kanske energigivande. Nåväl, vid kassan frågade jag om de hade någon papperskorg bakom..
- Så du vill inte ha den här? sa hon och tog i muggen
Det är sånt som får mig att börja garva, för hur tänkte hon där... Iochförsig skulle jag kunna klippt och klistrat och fått ihop något knepigt konstverk, säkert, men ändå... Nu har jag inte för vana att garva folk rakt i ansiktet, men det är svårt att dölja paffheten;
- öh?! nä.Puss och kram
Kommentarer
dess

haha asg!va faen, en pappersmugg... shice!2009-09-03 @ 14:41:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0