bidrag 9


Och så bidrag nummer nio i Panduros kreativitetsutmaningJag tänkte att jag skulle göra en lite höstig dörrkrans så här lagom till halloween. Dock kan jag säga att ett bra och snabbtorkande klister/lim kan vara på sin plats. För pjuh, vad kastanjerna kunde vara envisa.
Det är kastanjer, rönnbär, alkottar, nypon och grankvistar. Några av kastanjerna målade jag i guld, bara för att. Bären lackade jag så att de inte ska skrumpna ihop för snabbt.

Jag vill även tillägga att man inte ska klippa grenar direkt från träden utan leta på marken, man ska vara snäll mot naturen.

Jag använde mig då av den guldfärgade hobbyfärgen Craft paint och själva stommen är av kartong som jag tog från en av väggdekorationsförpackningarna. Jag måttade upp kransen med hjälp av en tallrik och hålet i mitten med hjälp av en assiett. Den är inte jämn, men jag tycker inte den ska vara det, det kan bli lite för mycket Stepford Wives över det då ;)

Puss och kram

andra bidrag och tävlande hittar ni här.Kommentarer
Panki

Åh va fiiiiin!!!

2009-10-31 @ 14:56:57
URL: http://pancake.webblogg.se/
Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.

Vinn till dig själv eller varför inte till någon utav dina nära och kära.

Passar ju perfekt nu när det är snart jul också.Julklapp kanske?Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill :)Ha det bra//M

2009-10-31 @ 18:43:34
Anonym

Panki: jag kan plocka med mig ett gäng kastanjer till dig, så kan du göra en egen ;)

2009-11-01 @ 00:01:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0