det som göms i snö

Jag tänkte ba' eftersom jag är en sån där modebloggare... Att jag skulle visa gårgårgårgårgårdagens outfit eller nåt..Nu snackar vi 80tal. Pastellfärger. Och det finns en risk att byxorna är instoppade i strumporna... Och så vita lågklackade pumpsliknande saker till... Jag var övertygad om att jag var cool, kan man säga... Sanningen, den säger jag ingenting om...

Nu ska jag göra lite varm choklad och äta lite lussebullar...
Hade föreläsning idag, så jag skjuter upp projektarbetet tills imorn. Men det är spännande artiklar jag läst. Eller ja, det är ju lite krasst sagt kanske, men jag tycker att det är intressant, kanske på ett sjukt sätt, vem vet, att läsa om att DNA under fingernaglar kan man skrapa fram och få fram tillräckligt upp till två dagar efter att ja, man skulle ha klöst någon. Detta trots att man tvättat händerna flera gånger.

Och inte helt otippat blir det Greys Anatomy till lussebullen. Och jag hade helt missat att de Desperata hemmafruarna började förra veckan, men, men... Sen kanske det är dags att läsa...

Puss och kramKommentarer
Panki

Söt du e!

2009-03-10 @ 20:45:48
URL: http://pancake.webblogg.se/
blackart

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! (varför detta onödiga användande av vokaler, kan man undra? Man kan också fundera över varför inte. Eller ge fan i vilket - det verkar vara det mest logiska alternativet!)

2009-03-10 @ 22:48:26
URL: http://www.hysteri-blackart.blogspot.com/
leopardia

panki: jag är kanske en fjant, skulle man kunna säga :)blackart: banne mig, nu har jag nåt att fundera över, undra om jag kan skylla missat inlämningsuppgift på det... och äntligen, banne mig - igen, en bloggpost från dig oxå!! imorn är det jag som firar med punchrullar! (för punchrullar är väl oxå kakor?)

2009-03-10 @ 23:19:19
E

Tuffaste bruden! Jag hade älskat dom skorna då det begav sig, nu är jag inte lika säker;)

2009-03-11 @ 21:37:06
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
leopardia

E: och jag är inte säker på att smaken har utvecklats till det bättre ;)

2009-03-11 @ 23:28:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0