Slarv och gjort

Okej, jag vet, jag är slarvigheten personifierad, nu är klockan kvart över fyra snart och min frukostgröt står och väntar på mig först nu. Men jag är inte riktigt överens med tiden, den går för fort!!
Hur som har jag hunnit registrera mitt mecenatkort. Det var ju på tiden kan man säga. Ja, jo, jag hann beställa ett nytt oxå, eftersom jag fick för mig att jag inte hade fått något i år...

Jag har även hunnit läsa mail från min lärare som är trevligheten personifierad, kryddad med ödmjukhet. Jag kan se hur hon sitter och gnisslar tänder men ändå tvingar fram ett "det är alltid så upplyftande att få ta del av vad du tänker", samtidigt som hon ber till alla världens gudar att jag ska hoppa av kursen.

Och så har jag varit en sväng på biblioteket. De gav bort några Astrid Lindgrenböcker, som jag utgick från att det var jag som skulle bära hem, så så blev det oxå. Tog även en deckare av Lars Weiss för att den fått så bra omdöme, ja, det som var tryckt på bokpärmen... Och en barnbok av Michael Palin, eftersom jag gillar honom som Monty Python och kock.

Och så var det någon billighetsbutik som hade utförsäljning eftersom de skulle slå igen. Det hade kanske varit roligare om jag kännt behov av något, men nåväl, jag köpte 5st blockljus i olika storlekar och kulörer, 1 flaska schampo, 2 godispåsar och 5 bitar Lion till ett pris på 65kr... Övervägde att gå iväg senare och köpa garner, men jag vet inte, om de har öppet imorn oxå, så kanske jag tittar förbi... glömde nämligen mitt kort hemma, så...

Men nu är det dags för frukost och sen borde jag verkligen plugga.

Puss och kramKommentarer
Far Lars

Jaa-- det borde du verkligen

2009-04-27 @ 17:53:12
JJ

Du - det tar bara 6 timmar i bil och sen blir det smisk... olydiga bäbisar smiskar man...

2009-04-27 @ 18:59:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0