Det finns djur som bajsar

Vi kanske kan komma överens om att talgoxe är en rätt onödig fågel. Mm, det är den där jobbiga saken som låter pöööööööööööööööööööööööp piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip när du kliver ut genom dörren eller hörs genom fönstret när du vänder dig om i sängen och försöker somna om. Högt och klart och fullkomligt meningslöst!
Att sitta i solen och lyssna på fågelkvitter är med andra ord överskattat, för fåglarna kvittrar inte nu, de agerar signalhorn!Nä, men det är väl dags att försöka få till lite plugg... men ja, ni vet ju, sova känns så mycket trevligare...

Puss och kram


Kommentarer
//D.D\\

Nej, nej... Måsjävlarna är värre! Talgoxen är harmlös i jämförelse. Tro mig, det är inte kul att ha två måsungar skrikandes dygnet runt utanför sovrumsfönstret. Usch... och det verkar bli samma sak i år igen!! Trots att jag varit på folk som kan göra något åt saken... Suck!Ja.. bara en liten (överpassionerad!?) kommentar på området fåglar och så. HiHi.Kram.

2009-04-12 @ 19:40:24
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
ROLF

Snygg blogg du har.kram

2009-04-14 @ 11:07:52
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
leopardia

D.D: nu blev ditt namn lite förkortat här pga lathet, men måsjävlar, då kan man iallafall låtsas att man är vid havet ;) nä, men fåglar är ett jäkla otyg och nu har jag farit klart med svordomar för idag ;)rolf: tack.

2009-04-15 @ 19:47:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0