det var arja som ställde frågan

Mimo fick spel på mig igår och överhuvudtaget. Jag berättade att AH släpptes fri förra veckan och mimo börjar flippa ut över nåt jag INTE gjort, som om det vore något jag gjort. 'jag säger bara, nästa gång gör du inte så'. Vilket kändes oerhört märkligt eftersom jag gjort som han sa att jag skulle göra nästa gång. More or less. Och han gav sig inte. Han skrek på mig, bad mig dra åt helvete om jag inte fattade och där satt jag och blev fascinerad över det som hände. Helt jäkla otroligt. Det här är något helt oviktigt, jag bryr mig inte, utan det som fick mig att fundera är att det här är inte första gången. När jag hade min bakfylleångesthistoria här senast, så sa jag att jag var låg och mådde skit, varpå han börjar säga massa elaka saker, tills jag ruttnar. Sen när man lite senare försöker förklara för honom så konstaterar han bara saker som att jag 1. bara gnäller, eller 2. är en diva. Vilket oxå är rätt ointressant, det jag funderar på är att när det är 'synd om andra' han känner så får de chokladpudding typ, jag får en utskällning av något slag eller blir kallad nåt. Varje gång. Det är helt barockt egentligen.
När jag säger att jag inte kommer att klara tentan så är reaktionen att jag går en utbildning som inte är värd nåt, utan bara kostar skattebetalarna pengar eller att jag är ett pucko, medan jag är övertygad om att någon annan som skulle säga så skulle få responsen 'jodå, det är klart att du gör'.
Nå, det jag funderar på är varför. Varför är jag tydligen så provocerande när jag visar mig svag? Han är ju inte den enda som skiljt ut mig som slagpåse de gånger jag visar mig svag och gett andra wienerbröd och kramar. Ungefär.
Det är ett rätt spännande fenomen iallafall.
Alltså, missförstå mig rätt, jag menar inte buhu folk är dumma, utan jag bara fascineras över situationen... och folks beteenden. Och funderar över vad det är i mitt som provocerar fram detta..

Både igår och inatt har jag annars drömt helt underbara drömmar. Glada drömmar. Kanske lite skadat att bla drömma att jag är på föreläsning och se det som en glad dröm, haha..

Idag är det plugga som gäller. Men jag är ruggigt trött.

Nä, fy vad trött jag är, okej att jag somnade 3, men nu är ju klockan ändå en hel del. Kaffe kanske.

Puss och kram


Kommentarer
dr. no

Det är väl många som har hårdare krav på sig själva än på omgivningen - om du då råkar stå nära en sådan kan det ju tänkas att de höga kraven kommer ställas även på dig.

2008-09-10 @ 12:56:32
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
leopardia

dr no: aah, du tänker så du... då kan ju det hela vara sprunget ur mina egna krav dessutom nickar

(nu blir det fetstil istället för inom*

2008-09-10 @ 13:57:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0