Idag ska det banne mig tvättas

Jaha, dagens föreläsning, hmm, mina fyra rader blev ju inte sågade, men å andra sidan så bestod de bara av citat. Däremot kanske de uppfattades som slöjobb. Hur som, blev ingen sågad, utan alla var så snälla mot varandra. Men nu har jag ett hästjobb framför mig, eller kanske ett myrjobb - att lyfta min egen vikt...

Jag måste tipsa om taxen Abbys blogg, eller ja, självklart är det ju inte taxen som skriver, utan Abbys matte, Emma. Oh well. Det jag vill tipsa om, bortsett från söta bilder på vovven och annat, så är det tävlingarna. Först en tävling där den tusende kommentaren vinner film. Hur svårt kan det va'? för att citera Linda Bengtzing. Och så den senaste i raden, hur omtänksamt är det inte att gå ut och köpa ett av sina favorittéer bara för att tävla ut?! Bara för att man vill att någon annan oxå ska få smaka. Gulligt. Så in och tävla med er. Hon har heller inga länkkrav eller så, utan kör bara på. Men jag tänkte att jag skulle länka ändå, och hoppas på att det skapar glädje för fler.

När jag ändå är i farten och tipsar om tävlingar, så tävlar fashionstars ut ett nagelkit från depend. Kul.

Men idag, idag ska jag starta en tvättmaskin med tvättnötter. Jag kör på 5 stycken, för jag har varken hårt vatten eller hårt smutsad tvätt. Är jättenyfiken på resultatet. Jag kör utan doftolja dock, tror att det blir bäst så.

Egentligen är det poettjosan ikväll, men i vanlig ordning är jag en bangare. Jag orkar inte göra saker på kvällarna och så spar jag mig till lördag, när det vankas födelsedagskalas. Haha, vet inte riktigt vad jag fått ihop för förvirrade presenter, men jag hoppas att en loppisvara verkligen är ett loppisFYND.

Puss och kram!

Andra bloggar om: ,



Kommentarer
Cec

Svar: Vanesak och vanesak, jag har själv ingenting emot strumpor i peeptoes alls, men med tanke på vilken tabu det verkar vara bland människor så är det ingenting man direkt ser fram emot att bära.

2008-03-03 @ 17:00:06
URL: http://heartsick.blogg.se
Maria

jo dom e ju inte elaka, så ja torr inte dom gör det med flit, bara jätte förvirrade/glömska o.s.v. men det e skit trist, jag e visserligen anstäld för att fixa mkt sådant, men inte till mig själv.. haha.. tycker inte jag iaf.. o jag blir alltid bortprioriterad eftersom jag inte jobbar på gruppboendena (där nästan all personal jobbar) jag har lixom hamnat mitt i mellan ledningen och den andra personalen..skit trist..

2008-03-03 @ 19:11:44
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Maria

ja det e lixom inget hemligt, jag e ju med på alla ledningsmöten o.s.v., så jag har koll på det mesta, så jag fattar inte alls vad det kan handla om? svårt att förklara i ett inlägg (o ja vågar inte skriva ut för mktfr ja bloggar ju från jobbet o chefen lånar min data ibland man vet aldrig med honom om han kikar runt vilka sidor jag besökt o.s.v.) men detemkt skumma saker han gjort.. o man förstår aldrig varför.

2008-03-03 @ 19:32:59
URL: http://mariapettersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0