en liten städdag

Tror att brorsan har smittat mig. Känner att jag har känningar i halsen. Jag kan inte ens minnas när jag var förkyld senast. På riktigt alltså. Och så kommer man ner till skåne och blir sjuk. Han får som straff betala mig en tia, hehe.
Nå, här på förmiddagen har jag dammtorkat hans kök och hall och mamma tog vardagsrummet och han själv tog badrummet. Nu ska vi fika. Har de här tidigare dagarna druckit kaffe bryggt på espressokaffe och varje gång har varit lika stor besvikelse, så idag bad jag pappa köpa riktigt kaffe...

Har ju fortfarande en essä att skriva och kanske att det dyker upp en recension oxå. Får se hur flitig jag är med kameran.

Har just fått brorsans alla cd-skivor, och jag har inte riktigt koll på vad jag ska göra med dem... Men jag ska iallafall börja med att sortera dem lite..

Egentligen vill jag dricka té istället för kaffe, haha, men eftersom det är inhandlat nytt så tar jag mig en kaffeslurk då...

Annars vet jag inte vad det blir av att göra idag... Får nog återkomma, för jag känner mig lite distraherad av alla som klampar omkring här, hehe...

image356

Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter och ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av Ninna. Läs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till måndag den 31 mars på dig.



puss och kram


Kommentarer
Elisabet

Hej och grattis till att ha vunnit tävlingen om en parfym från Laura Biagiotti! Maila namn och adress till mig [email protected] så skickar jag din vinst så snart som möjligt! Ha en fortsatt bra dag!

2008-03-21 @ 14:08:25
URL: http://stenvreten.blogg.se
Elisabet

Hallå igen, [email protected] ska det vara, sorry.

2008-03-21 @ 14:17:55
URL: http://stenvreten.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0