det finns bra saker på internet

Tänkte gå till posten och hämta paket förut, men på vägen ringde jag till brorsan och eftersom det är base camp som gäller 2009, så blidde det en liten extra omväg för att utöka den lilla promenaden. Ja, vad det hade med brorsan att göra?! Jo, han är ju träningsfreak nr 1. Och nej, han är ingen tönt som står och flexar inoljade muskler framför spegeln, han är en tönt som utan att blinka kan ge sig iväg och cykla 3-4 mil i ösregnet - bara för att det är sååå roligt.

Paketet ja. Det är så här att jag hittade en helt underbar sajt på nätet; Pureskin. Att den är underbar beror på att de tillverkar naturkosmetik och hudvårdsprodukter som enbart innehåller vegetabiliska råvaror. Och inte nog med det, de är även godkända av Djurens Rätt. Och jag måste faktiskt trycka extra hårt på det här att de inte innehåller mineraloljor. Det är nämligen så att jag levde helt novis vad det gällde just mineraloljor, tills jag råkade - av en slump - surfa in på en infosida om detta och blev rätt upprörd. Visst låter det bra med minrealoljor? Namnet klingar ju bra, men hoppsan, vad verkligheten är en annan. Mineraloljor utvinns ur råolja, så som bensin gör. Och ja, sen kan ni ju då gissa er till att det inte är miljövänligt och att de kanske inte är det bästa alternativet för huden. Det är detta som finns i våra skönhetsprodukter! Helt galet! Därför tänkte jag att jag skulle testa Pureskin.

image557

Närmare bestämt denna kräm, som mitt paket innehöll. En nattkräm och jag kommer att skriva en recension om ett tag, efter att jag använt den så pass att jag kan ge ett ärligt utlåtande.

Nu är det dags för en sen lunch och lite stök och bök i hemmet här. Får besök på fredag och jag har hört någonstans att man inte ska låta gästerna städa när de kommer...

puss och kram

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
E

Ah det är därför det är aldrig är städat här, vi har inga gäster;)

2008-03-11 @ 15:48:11
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
Malin

Precis, jävla praktikanter... hahaha! :)

2008-03-11 @ 16:22:14
URL: http://malinfjellstedt.blogg.se
Fredrik

ahh nice

2008-03-11 @ 19:28:44
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Barbamorsan

Måste bara fråga, var anmäler man sig om man vill prova och recensera grejer? Verkar himla kul!

2008-03-11 @ 21:14:49
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0