dags för myskvällen att börja

Blod är tjockare än vatten, är boken jag håller på och läser. Jag tycker iallafall om när det är skönlitteratur på listan över kurslitteratur, och kursen startar på tisdag. Då ska vi även se en Woody Allen-film. Så kan ni ju bli lite avundsjuka över vilken underbar utbildning jag har valt. Jag älskar lektionerna! Tycker dock mindre om att plugga, som märkes. *host host*

image601
Men nu är det nog dags att göra sig färdig för natten: Jag ska nog ta och lägga denna ansiktsmask från Guam Cosmetics. Den innehåller aha-syra, som är tänkt att föryngra och släta ut min hud och även minska ärr och pigmentförändringar. Man kan ju säga att jag håller tummarna för att det ska funka ;)
Den innehåller även guam fytoplankton och som jag förstår det är fytoplankton en av våra största syrekällor och innehåller bla alger, och eftersom alger är nyttigt invändigt så talar ju mycket för att det även ska vara det utvändigt. Detta är en sådan mask som man ska 'dra av'. Så jag får se hur jag lyckas med det, men det ska nog gå bra.

Har fortfarande inte gosat in mig i soffan framför vare sig This Is England eller Förhäxad, men nu är det dags. En stor kopp té och lite hemmaspa och något trevligt på tv:n att titta på.

Puss och kram


Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
anna

kanske för att den första halvan är ju så plågsam som du bara börjat läsa i den och inte fortsatt..

allt väl med fröken?
kram!

2008-03-30 @ 00:23:01
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0