dags för en ny dag att dra igång

Jag ligger lite efter, inte helt otippat, men, men. Dags för dagens första kaffe. Tydligen var jag tvungen att gå och handla innan jag kunde brygga. Ja, om jag inte ville mala ett gäng bönor, men det kändes inte som någon sysselsättning för en nyvaken leopard..

image558

Det blir tyvärr inget Spanien för mig över påsken, det fanns inga biljetter som passade.. Så jag får vara i Lund och bygga om brorsans kök istället. Han har världens knepigaste kök. Tex finns det en enda låda. Okej, man kan ju ha bestick och grejer i skåp, men ändå lite märkligt tilltag av den som nu valde att designa hans kök...

Och ni vet ju att böcker är något av en passion för mig, så när ejmis tävlar ut ett hemligt bokpaket, så hakar iallafall jag på, du oxå? surfa in och ta en titt iallafall...

Nä, dags att ta tag i den här dagen. Puss och kram


Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
Jess

Eller hur? jag ska lätt köpa såna när jag har kollat upp vart dom säljs (:

2008-03-12 @ 14:34:32
URL: http://jesshicka.blogg.se
//D.D\\

Ah!! Det är kaffet som saknas... har suttit ett par timmar och funderat över vad jag missat idag, då jag haft en sådan där känsla av att jag glömt bort något. Läser din blogg och inser; JAG BOMMADE KAFFET!

Tack för påminnelsen Leopardia!

Kram från en //D.D\\ som kilar iväg efter kaffe...

2008-03-12 @ 14:51:32
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
//D.D\\

Ja, men det är ju så självklart när man får det svart på vitt! :D Återigen massor av tack... Ja, man säger ju "bara", men jag förstår verkligen det där med slita sitt hår osv. Suck, så känner jag inför två "futtiga" litteraturuppsatser, så hur ska det inte bli för den där sista stora saken... Iek!

Kram.

2008-03-12 @ 15:06:44
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
A

Tack för tipset!
Tyvärr så har jag redan hunnit tinna upp lite köttfärs till köttfärslimpan som de fick ta & bli, med bacon runt. Men vet du vad, Imorgon gör jag ditt tips ;) Tack för hjälpen. Kan ibland vara lite knepigt & få inspiration till dödstrist väder i vardagen.


Allt bra annars?

kram påre
//A

2008-03-12 @ 16:00:02
URL: http://www.gozzipgirlz.blogg.se
Sandra Jonaeson

Var med och tävla i min blogg =)
Hoppas du får en fin dag!

2008-03-12 @ 16:25:07
URL: http://Jonaeson.blogg.se
Charlotte

Du kan trösta dig med att det ska bli Spanien-liknande väder i påsk! Köp en flaska sangria, dansa lite flamenco och hojta olé så känns det som du är där...

2008-03-12 @ 17:30:08
URL: http://www.charlotte.nu
Marlene / kråkspark & lervälling

Åh, här sitter jag och nästan somnar... kaffe hjälper inte längre, så jag ska nog inta horisontellt lge. Tack för tipset om krämen i tidigare inlägg. Ska hålla ögonen öppna för recensionen. Själv kan jag tipsa om Jabu'she (orkar inte gå och kolla om det stavas så) Den håller vad den lovar.

2008-03-12 @ 17:38:52
URL: http://atelje.marlenes.nu
leopardia

jess: hojta till om du hittar dem... :)

//D.D\\: det är märkligt det där, kan inte det ringa nån klocka eller nåt som talar om att man missat kaffet?! haha...

A: här är det bara bra, tackar som frågar :)

charlotte: aaah, no no, jag ska inte köpa sangria - brorsan ska köpa sangria, har jag bestämt nu! och så får han göra tapas och sälja solhattar... Haha, tack för tipset :)

2008-03-12 @ 17:39:28
leopardia

Marlene / kråkspark & lervälling: kaffe kan ha funktionen som sövande oxå... om man slappnar av direkt efter att man druckit. mycket märkligt, men så är det tydligen... ang ditt tips så lär jag ju bara kunna googla och få fram rätt stavning, om det nu råkar vara fel... när jag ska kolla upp den vill säga, tackar för tipset.

2008-03-12 @ 17:46:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0