en paprika kanske

Nu tänkte jag faktiskt göra lite reklam. Men det är helt osponsrad reklam och inte ett öre trillar in på mitt bankkonto. Det hela började med att jag hittade en kommentar på bloggen, som förirrat sig in i skräppostmappen... Hehe, och tidigare idag mobbade jag folk som inte kollar skräpposten, men det är en annan historia... Kommentaren hänvisade mig hur som till PaprikaStore... Och jag gillar ordet paprika i sig, särskilt som namn, så jag tänkte att jag gluttar väl runt där en sväng då... Eftersom jag inte hadlar hos ellos... Och jag måste säga det här, det här är asskönt, som omväxling. Jag menar absolut inte att folk inte är snygga hos den här webbutiken...

Bilden “http://www.paprikastore.se/paprika/images/shop/099_evilgoatrawblack_400.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.paprikastore.se/paprika/images/shop/099_stickad_vaska_rosa_400.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.paprikastore.se/paprika/images/shop/099_gisa_400.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Men är det ändå inte sabla skönt att mötas av vanliga människor när man ska shoppa i en webbutik? Och ni är supersnygga alla tre! Men just det här att bilderna inte är sönderretuscherade och alla poser går ut på att se så sexig ut som möjligt och visa hud hud hud... Missförstå mig rätt nu, för det är ju det här som är sexigt...
Dessutom var kläderna helt okej...

Bilden “http://www.paprikastore.se/paprika/images/shop/099_wilma_400.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Den här kjolen var väl jättesöt, tex? och den rosa väskan på bilden i mitten? och hans t-shirt? och klänningen i svart och vitt?

Annars sitter jag mest och suktar över att bo i Usa, ja ja, för att kunna ha fått se satc-filmen redan, mest... Men, men, jag har ju fyra avsnitt av lost kvar att se, så jag är ju glad ändå :)

Puss och kram


Andra bloggar om: , , , , ,



Kommentarer
L80

Vilken fin kjol! Röd/svart/vit - hmmm - hur tvättar man den egentligen?

2008-06-05 @ 09:51:10
URL: http://heltvanlig.webblogg.se/
leopardia

L80: jag skulle nog slänga den med vitt om jag var noga med att inte blaska de övriga färgerna... och så dra en chansning att den inte färgar..

2008-06-05 @ 15:36:07
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Maria

Jag skulle tvättat den själv, hehe, men då får jag iofs tvätta himla många maskiner också :P



är allt bra med dig? :)

2008-06-07 @ 18:22:10
URL: http://mariapettersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0