jag vill ha chips

Undra varför jag inte beskar bilden i förra inlägget. Ser ju helt ocentrerat ut. Jaja, jag skylle på att jag är småbakis.

Snart ska jag se sommartorpet utan Ernst. Det är lite av en plåga, men...

Jag blir riktigt arg på Linda Rosing. Hennes självbiografi är helt provocerande. Jag blir förbannad på språket och på tankar och resonemang och vad sjutton är; "Han såg ut som en känd discjockey"??? Ser just kända DJ's ut på nåt speciellt sätt? Ja, tydligen som grekiska gudar.... Gaaaah!

Från och med den sista juni är jag arbetslös. Så kan det gå. Skrev på uppsägningspapperna idag. Så då var det fixat. Nu ska jag bara gå ur a-kassan och gnälla lite över att det var bättre på Palmes tid, så är allt klart.

Jag vill ha chips. Chips. Chips. Men nä, jag får vara utan.

På torsdag blir jag hämtad hem till Bergslagen, så då ska jag börja träna. Banne mig.

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
panki

Det värsta med hennes bok va att hon va tvungen att skriva om hur hennes killars kukar va, och hur dom va i sängen. Som att det har nån som helst att göra med nåt!

2008-06-23 @ 21:48:50
URL: http://pancake.webblogg.se/
leopardia

panki: haha, nä, definitivt inte han på toan hos matin dahlin... och det där med att hennes bröst var som utarmade skinnpåsar och sen visar en bild på hur fina bröst som helst... jag är dock lite ledsen över att jag inte minns bb, för jag blev nyfiken på det där med ifall det var uppgjort...

2008-06-23 @ 22:01:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0