men frukost kan man ju äta vilken tid på dygnet som helst


fick ett mail från clazzyfashion. mmmhmm... de hade rea på korsetter och man kunde vinna om man skickade in en bild på sin läckraste outfit.. hmm...

image451

ungefär så sexig jag skulle vara i en lackklänning med korsettliv. det funkar liksom inte. sen har jag inte det där vilda fluffiga håret jag brukar rita, jag har mer någonslags platt hockeyfrilla... men man kan ju inte få allt här i livet.
men delta i modeakutens tävling, kan jag nog iallafall... där det handlar om att vinna mysdress...

men nu ska jag nog faktiskt ta tag i det där med att dricka en stor kopp té och äta lite mackor. glo lite på criminal minds och ja, sen diska och tvätta. spännande liv man lever då. men jag bangar utgången ikväll iallafall. jag är ju fortfarande helt trött, haha..

puss och kram

eftersom jag råkade surfa in på en blogg som hade en tävling, där jag faktiskt verkligen, verkligen vill vinna. och behöver vinna. min hy är katastrofal och jag vet inte vad som är problemet, den är torr samtidigt som den är glansig och fet och frasig samtidigt och ingenting hjälper. håller på att scrubba sönder den tror jag oxå. nåja, surfa in på sarah!s blogg och tävla ni oxå.



Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Sarah

kul att vinsten är bra!
kanske mna kan ha lite flera tävlingar sen.

lycka till=)

2008-01-19 @ 17:16:03
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
CLA

Svar; visst är ungen söt och sjunger bra? Ha en trevlig kväll!

2008-01-19 @ 19:37:05
URL: http://cla.webblogg.se
//D.D\\

Neee... även fast jag också har liknande problem med min hy, så låter jag bli att tävla för att öka dina chanser! Heja, heja!! :)

Ja, sedan hoppas jag att det gick bra på tentan för dig! För min del så har det trillat in ett G i litteraturen... Lite besviken är jag, men... bara att invänta responsen och se vad som inte gick hem. Fast jag är överlycklig över att slippa någon form av komplettering! :P

*kram*

2008-01-19 @ 20:40:54
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
panki

Let me know när du kan, så kan jag boka in dig på en ansiktsbehandling på mitt jobb.

2008-01-19 @ 22:06:26
URL: http://pancake.webblogg.se/
leopardia

//D.D\\: men ett G är ju skitskönt att få ändå! visst vill man alltid ha vg, men bara man slipper göra om så dansar man ju lite ändå, så du ska ju vara just överlycklig :)

2008-01-20 @ 11:55:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0