en varm kopp choklad och myssockorna på.

snart ska jag sätta mig och dricka varm choklad och äta lite lussebullar och glo på law and order, svu, om det finns något avsnitt kvar på skivan. känner mig deprimerad idag och jag vet förvisso kanske varför, men jag vill inte att det ska vara så, för jag vill vara jag och ingen tablettjunkie, jag vill ju att det här ska vara mitt äkta jag, utan påverkan av något annat. men tydligen är man kass och klen utan skit i systemet. fast jag har hört att sallad ska vara bra för seratonin så man kanske kan bli kanin istället för att vara gift med herr cipralex. så nu surar jag över det och över att jag sovit bort dagen - igen istället för att läsa platon. lider tydligen av något slags storhetsvansinne som får mig att tro att jag kan allt och att det jag inte kan kan jag fuska mig igenom och det som inte går att bluffa sig igenom det kan jag skumma mig till på en kvart. denna studenska har en latmask som bor i ryggraden.

har fortfarande svullna lymfkörtlar oxå.

för jag tycker det är roligt att gnälla - tydligen. hehe. nä, dags att gosa lite med en lussekatt och längta lite efter helgen. och imorn bitti får jag dricka gott kaffe. haha. måste erkänna att jag köpt det billigaste kaffet jag någonsin skådat. 9:90 på lidl. bara för att de inte hade classic så protesterade jag. tycker normalt att billigt kaffe smakar säd och idag fick jag veta att det var just råg det smakade. för råg använde de att blanda ut kaffet med under kriget. hur som, till min förvåning eller pga antalet sockerbitar jag hade i koppen, så smakade det här kaffet iallafall förträffligt och jag är nöjd och glad och ser fram emot nästa kopp.

puss och kram

Andra bloggar om: , , ,Kommentarer
Barbamorsan

Blev himla sugen på kaffe nu, ska gå och ta en kopp =). Ibland förvånas man av hur bra VISSA billiga kaffesorter smakar. Var inte så längesedan jag studerade ..... =)

2008-01-25 @ 09:03:40
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
leopardia

barbamorsan: att hitta billigt och gott kaffe är en konst. eller iallafall att få det billiga kaffet gott ;)

2008-01-25 @ 13:28:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0