telefonnostalgi


Här ska snart ätas, ähum, frukost, men jag måste visa en härlig telefon jag hittade på MellMine.

image503

för även om man inte är uppvuxen med kobratelefonen, så måste man väl ändå tycka att den är supersnygg. Hemma hos mig hade vi en röd och en grå. Jag kommer ihåg att jag ibland fick ringa till tomten på den röda. Fast jag tror att de drog ur jacket innan. Haha, och med de så menar jag mina föräldrar. Nostalgi!! Fast jo, den gröna skulle nog passa bättre hemma hos mig, med mitt hems färger, men i love pink! Och visst är den omgjord till knapptelefon, men det är väl ett måste idag - tyvärr. För nog har det sin charm det där med snurrskivor. Men underbar är den iallafall.

När jag surfade runt där så hittade jag även en rolig tävling. Jag passar på att tipsa om den, här. Man kan vinna en goodie bag med varor. Kul, för jag såg att den innehöll dessa härliga verktyg;

image504

För ska man klippa, så ska man klippa blommigt! Eller hur?

Puss och kram på er!
Kommentarer
Annika

Håller med, designen på Kobran är bara för snygg!
Och vilken nostalgi!
Vi hade också en tomteröd sådan...Tror inte jag ringde tomten på den, men det hade ju passat bra :-)

2008-02-17 @ 16:56:53
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Marlene / kråkspark & lervälling

Visst är kobran snygg, viste inte att den nytillverkats. Kul att dom inte bytt ut snurrskivan, på vårt land finns några gamla (dock ej kobror) telefoner med snurr, vilken tid det tar att ringa tycker ungarna.
Och du, klart man ska klippa i blommigt.

2008-02-17 @ 17:09:52
URL: http://atelje.marlenes.nu
Helena

De är väl jättedyra idag att köpa kan jag tänka mig. Kul att du är med i tävlingen!

2008-02-17 @ 17:50:47
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
anna

åh vilka underbara tingestar!

ja hon har faktiskt alltid var bystig carola..men igår var de enorma..men kanske, tragiskt nog har man börjat vänja sig vid att se de supersmala slimmade kändisarna så när en en fyllig normal kvinna entrar rutan blir man "bröstchockad"?

kram

2008-02-17 @ 18:15:26
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

Annika: Och om jag inte minns fel så var det bara hos televerket man kunde köpa telefoner då. men haha, det var inte så länge jag trodde på tomten, så..

Marlene: Jag har sett att man kan göra om sina gamla, eller ja, att de säljer gamla, fast omgjorda, men jag har inte heller sett nytillverkade. Haha, ja, det är ju lite jobbigt med snurr om man slår fel siffra förstås, men annars är det ju bara charmigt, så dina ungar har väl lite rätt...

Helena: De i original har jag ingen aning om vad de drar in idag, har iallafall hört att den röda är mest eftertraktad, den här på bilden kostade 695kr, om jag inte minns fel.

Anna: Haha, ja, det där med chockad är ju ett fenomen idag. Du är rolig du. Och visst kan du ha rätt i det. Även fast det låter skittråkigt att det är så.
kram!

2008-02-18 @ 10:03:36
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Helena

Godmorgon! Svar: Kanske skulle testa den istället då!Hoppas att du får en bra dag!

2008-02-18 @ 11:11:39
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Anonym

ooh fiin telefon

2008-02-18 @ 17:53:02
URL: http://justmehiba.tjejsajten.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0