små händelser från dagen som passerat

Jag har missat ungefär tre fjärdedelar av Mord i sinnet på grund av att jag hållt på och sorterat brorsans bokhylla under tiden. Ja, alltså, vi bor hemma hos brorsan och han är i Italien och så råkade vi köpa en ny bokhylla till honom, eftersom han fått 30 böcker på spanska av mig, så... Nåväl, nu har jag hållt på och rensat i röran så att säga.

Annars var vi först till Nova. Jag shoppade ett stycke klänning, en t-shirt, en ring, en almanacka, ett par skor, 4 armband, två halsband och inget mer. Men det var ju rea.

Gjorde två jobb idag oxå. Sen drog vi till antikvariatet och jag köpte väl kanske 15 strindbergböcker och några andra. Jag tänkte att om jag redan har dem så kanske jag kan ge bort dem eller sälja dem till ett annat antikvariat. Vem vet. Jag bara kände att det kanske var värt det iallafall... Utifall att jag lyckades välja några jag inte redan har.

Imorn blir det loppis igen. Tidigt tydligen. Och kanske ännu en sväng till Botaniska och Hökeriet.

Och när jag kommer tillbaks hem så måste jag banne mig sätta igång med projektet att nå 300 sit ups om dagen. Man har ju alla möjligheter i världen att träna gratis, hemma, men icke. Istället ligger man bara i soffan och drar. Eller man och man - jag gör det.

Puss och kram


Kommentarer
Lynette

Det låter som du varit riktigt flitig och duktig!Man borde ju...både det ena och det andra.

Det är ju så jäkla svårt att komma igång bara.

Så det finns fler som ligger på soffan:-)

2008-08-02 @ 18:40:51
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0