det är en evighetsmaskin

Just nu är bloggen galet seg, men eftersom jag tänkte att den och jag kan tävla i att sätta världsrekord i seghet, så kan jag ju berätta den sega historien om mitt busskort. Vad sägs?!
När jag registrerade mig på skolan den 18e augusti så fick jag inte köpa terminskortet som började gälla from 1a augusti pga av att det gått för många dagar. Så jag köpte ett månadskort och tänkte sen då uppdatera till terminskortet som börjar gälla den 1a septemger. Hua, det är redan september!
Och det var det här förra inlägget gällde. Jag fulade dessutom till mig en lapp med 20 nr lägre siffra på. Träsmak i baken efter att i en och en halv timme suttit på stengolvet och försökt läsa nån abstraktpluggtext samtidigt som en röst hela tiden ljöd "nummer ett betjänas nu i kassa 2, nummer tre betjänas nu i kassa 4" osv. När jag kommer fram till kassan så får jag veta att jag tjänar på att skaffa ett terminskort som började gälla den 1a augisti, eftersom jag då kan lösa in hela det kortet jag rest på. Mmmhmm. Hade jag vetat det här hade jag ju kunnat gått och fixat det vilken dag som helst och inte behövt sitta där en söndageftermiddag med två hundra andra pers.  Men samtidigt blev jag ju glad över att få 700 minus istället för 60spänn, vilket egentligen i slutändan bara rörde sig om 130spänn. Men samtidigt försökte jag ju köpa det den 18e augusti, så nu tjänade jag 130pix på att sitta på ett stengolv och lida. Ja, ni märker vilken seeeeg historia va? Jag tror att jag vann!

Yogan ja. Jag är möööör. Men nu har jag iallafall varit på en hel intensivkurs och att jag kommit iväg varje dag är värt en applåd. Och att även Panki gått varje dag. Fy fasiken vad duktiga vi har varit.
Men idag kan jag säga att jag hade väl kanske ingen så där träningsvärk direkt, men jag märkte hur slut och sliten jag var i musklerna när jag inte orkade spänna magmusklerna för att hålla buklåset. Det gick bara inte. Så nu är mina muskler rejält trötta och jag känner att ryggen är svullen och att baksidan av benen fått arbeta lite.
Än så länge har jag kommit på två bonusgrejer, sånna bonusar som om man bortser från det träning ger.
1. Man tränar upp sin koncentrationsförmåga. Super för mig som inte kan läsa böcker utan att slockna.
2. Man kan träna yoga i pyjamas!

Imorn är jag tur nog ledig. Då ska pluggas och då ska diskas. (men antagligen kommer inte kunna röra mig)

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,Kommentarer
panki

Yoga is the shit

2008-08-31 @ 22:16:42
URL: http://pancake.webblogg.se/
Annika

Hur mår du idag då? Är det ONT som gäller?

Busskortshistorien ja...Om du ändå hade vetat att du hade kunnat gå tidigare för att fixa det hela, typiskt. Nå, nu har det det iallafall.

2008-09-01 @ 14:56:42
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

annika: hehe, du gissade rätt!!!

2008-09-01 @ 20:27:20
URL: http://leopardia.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0