Så blev man helt svettig, nej, inte man, jag blev det.

Jahapp, så har man varit ute på en promenad. 2995 steg. Otippat hur varmt det var ute, blev ju helt svett i mina kläder. Men jag hoppas på att piggheten ska slå till och att dessa steg iallafall är några steg på vägen mot base camp.

Hur som, jag är ju då medlem hos Buzzador. Jag vet inte, jag har väl testat lite soppor och halstabletter och jox. Småtrevligt. Vill du bli medlem så kan du gå in här och anmäla dig. Vill du läsa mer om vad det hela handlar om, så klickar du här. Vad ska jag säga, det går ut på att du får nån produkt du ska testa och ja, buzza, bland vänner och bekanta och sen ska du logga in på deras sida och lämna en rapport, dvs svara på lite frågor ang produkten du fått hem.

Nu ska jag iallafall äta pasta och mexsås. Och naturligtvis glo en sväng på Medium. Sen börjar det väl kanske bli dags att duscha och kika på läxan tills imorn.

Någon som har nåt förslag om vad jag kan skriva uppsatsen om?

Hoppas att ni haft en trevlig helg förresten :) Själv är jag nöjd med att jag fått lite plockat här hemma iallafall. Ut med lite reklam och så. Imorn är det nog dags att deklarera för min del förresten. Lika bra att få det gjort.

Hittade förresten en tävling där man kan vinna coola örhängen i form av tärningar. Det vill jag vinna. du med? Kolla in hos familjen bling.

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
bella

oki då vet jag att du är med:)

2008-04-20 @ 19:05:06
URL: http://blingis.blogg.se
Maria

modigt o modigt.., kände mig inte speciellt modig.. haha.., usch d va hemskt.. som tur är har jag kort minne o d som jag mest kommer ihåg är träningsvärken haha.., känns som jag kört ett riktigt jävla träningspass.. har ont i exakt hela kroppen..:)

/mariapettersson.blogg.se

2008-04-20 @ 19:07:27
Kharma och Kenzas pappa

Konstigt att nån gissat i ditt namn. Hmmm.... Adam Sandler har många sagt är lik mig. Men du har inte gissat ännu va?
Hälsningar
Tommy

2008-04-20 @ 20:35:28
URL: http://2kidz.blogspot.com
Alexandra och stella

oj, det va inte några få steg :D
hoppas du får en bra dag :)

2008-04-21 @ 12:11:00
URL: http://triquetra.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0