rim och fason

Jag tänkte bara att jag skulle pipa in och tipsa alla stockholmare och stockholmsbesökare om en av mina favoritsajter; Gratis i Stockholm. Dock är jag lite minnesskadad själv och kikar inte där allt för ofta, men jag har hittat många roliga saker där, de gånger jag väl tittat in och kollat runt.

Sen undrar jag vad man gör om man är bjuden på födelsedagsfest en torsdagkväll och har seminarei(uppstigning kl 7) på fredagmorgon? Om det vore så att jag var säker att klara tentan utan att gå dit, så skulle jag kanske strunta i det, fast å andra sidan så är man ju en grupp med uppgift till varje fredag, så då sätter man ju de andra i skiten, men å tredje sidan är det ju bästaste som fyller. Det är frågan det.

Nä, lite mer förhäxad och chooooklaaaaaad.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,

Jajustja, min schlager kom inte längre än
hallå hallå där
kom och köp blåbär
till nån jan malmsjö-melodi...





Kommentarer
Jennie

Tack för tipset ska kolla upp de där kromtabletterna =)

2008-04-08 @ 08:16:53
URL: http://jennief.blogg.se
L80

Tack för tipset om Gratis i Stockholm, jag hade glömt att sajten finns.

2008-04-08 @ 08:18:51
URL: http://heltvanlig.webblogg.se
panki

Gå på festen, drick alkoholfritt å ha lite kul, gå hem tidigt för att orka upp dagen efter. Klart.

2008-04-08 @ 10:08:45
URL: http://pancake.webblogg.se/
Barbamorsan

Åååååå väntar på din schlager.
Det där med festen är svårt....Vet av egen erfarenhet att båda grejerna funkar sådär. Kanske kan du säga som det är till gruppen och kompensera med renskrivning/sammanställning/källkritik eller vad ni nu kommer att behöva fixa med. Går du på festen vilket du säker gör så kommer du ju ändå inte vara helt 100...Är så svårt vet ju inte riktigt hur ni jobbar och så och så beror det ju på gruppen som sagt. Pankis alternativ låter ju himla bra men funkar det i verkligeheten då du väl är där? Hade de inte gjort med mig o min Bästis då det begav sig =)

2008-04-08 @ 10:44:14
URL: http://www.barbamorsan.webblogg.se
leopardia

det är ju inte alkoholen som är problemet, hehe, utan stressmomentet och att åka hem på kvällen och det där... barbamorsan: det där med grupparbetet är ju muntlig framställning, så är man inte där får de bara lite jobbigt, men jag sumpar ju chansen till VG, men eftersom det är pankis fest så gör jag som hon säger ;)

L80: ja, det är synd att man glömmer bort den hela tiden, men nu så, nu får vi försöka komma ihåg den :)

2008-04-08 @ 11:07:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0