Kanske någon som vill vinna en cd-rom med mi rydell?

Jag ska säga något som kanske låter naivt, men jag hörde Peter Stormare bli intervjuad angående den här filmen Varg. Han pratade om landsbyggden och hur han ville att den skulle bevaras. Att ifall han fick bestämma så skulle regeringen införa något om skattelättnad i ett år för de som flyttade till landsbyggden och man skulle få bidrag för att bygga sig ett hus och jag vet inte allt vad det var... Men om man börjar just det där att skicka folk till landsbyggden så blir det ju som ingen landsbyggd längre, eller hur?

Ingen post idag heller. Jag vill ha post! Eller vänta, där på hallmattan ligger något:

image604

En sketen dvd eller cd-rom, som jag ska använda för att låta Mi Rydell lära mig shoppa på någon ännu mer sketen kupongsajt. Vad är det frågan om? Vad hände med miljötänk? Här gick jag runt och trodde att folk var medvetna om det som kallas 'klimathotet'... Och så får jag en sån här sak i låddan. Svar ja, jag kommer antagligen att skicka tillbaks den med någon subtilt spydig kommentar. (Jaaa, jag inser det paradoxala i att jag inte är intresserad av sån här skit, samtidigt som jag råkar göra reklam för sajten, men ni kan ju ge fasiken i att besöka den. Bojkott, bojkott, bojkott!)

Nä, nu ska jag nog äta Thaimat och se lite på Förhäxad. Eller inte nog, jag ska äta thaimat och glo på tv iallafall. Sen måste jag nog ta mig en liten promenad för att genast sätta mig och plugga. Ähum, hade visst missat att vi skulle ha läst massa texter tills idag, jag som trodde att jag var helt klar för den här veckan. Det här är inte en kurs att leka med; det var helt enkelt nån som slog mig i skallen med texter och böcker att läsa. Jisses.

Och hostar gör jag fortfarande. Så att jag inte kan sova om nätterna. Men jag är glad ändå.

Puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , ,



Kommentarer
Bimbo Boy

Tack för en trevlig blogg. :)

2008-04-02 @ 15:38:56
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Linda

Nu har jag tävling i min blogg igen=)hihi

2008-04-02 @ 19:52:44
URL: http://hummingbird.blogg.se
Käthe

Jag har tyvärr inte kunnat använda jeansen eftersom de varit för stora. Tvättade dem eftersom jag trodde de skulle krympa (trots stretch) och sedan kunde jag inte lämna tillbaka dem ju. :)

2008-04-02 @ 20:05:38
URL: http://kathe.blogg.se
Bimbo Boy

Tack! Fortsätt gärna läsa. Jo, det stämmer, men Paper Dolls finns inte utgiven officiellt. Den går dock att beställa som bootleg från USA. Den bevakning Discshop har är tyvärr bara till för att visa hur stort intresset för serien är och innebär inte att den kommer att släppas officiellt. :(
Kram.

2008-04-02 @ 20:24:11
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
The City

Haha, det är mitt jobb - att göra dig galen i Tiffany & Co ;)
Förresten, jag ber om ursäkt för att jag inte har skickat goodiebagen tidigare, men nu är den på väg iallfall!

2008-04-02 @ 20:25:32
URL: http://thecity.blogg.se
leopardia

the city: hehe, jag misstänkte det ;) känner folk som ska åka till new york nu i april, men allt jag kunde få fram var 'tiffany's tiffany's' om och om igen, ungefär... och det är ingen fara, man ska göra sånt när man har tid helt enkelt.

2008-04-02 @ 20:41:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0