att undvika att plugga

Men om man är hungrig och inte äter nåt och blir ännu hungrigare, ja, då får man skylla sig själv. Jag veeeet.

Och inte har jag pluggat nåt, men nu ska jag duscha, äta och läsa Spivak, eller vad människan heter. För jag tror ju att jag läser 70 sidor på en halvtimme... Jaja. Jag är ju ändå vaken på nätterna, så jag får väl se till att utnyttja dem lite bättre kanske...

Vi hade förresten en liten diskussion om ordet färgad i betydelsen mörkhyad, på lektionen. Jag skriver ju om Pippis farsa, negerkungen, här. Nå diskussionen gick ut på att användingen av ordet 'färgad' skapar diskursen att det vita är normen. Själv var jag ju tvungen att protestera genom att hävda att den normen kanske inte finns, eftersom vi sk vita lika gärna kanske är menat att ses som 'ofärgade'... Fast jag håller naturligtvis inte med. Jag tycker oxå att diskursen finns, men jag vill ändå försöka se saker från flera håll än ett. Diskussioner är bra.

Hos en trebarnsmammas vardag, kan man vinna en badboll från Emporio. Men den här gången deltar jag bara för att jag vill ge min vinstchans till Barbamorsan. Hoppas att man får göra så... Jag tycker nämligen att någon som kommer tillbringa sommaren höggravid och ändå vill leka med badbollar, ska få göra så... Klart cool inställning av henne. Jupp, så jag hoppas att hon vinner.


image324



Puss och kram

Andra bloggar om: , , ,



Kommentarer
Karolina

Hihi, det var ett härligt argument :)

2008-04-06 @ 19:19:06
URL: http://river.webblogg.se
Barbamorsan

Nämen va kul!, tack tack =)

2008-04-07 @ 09:05:07
URL: http://www.barbamorsan.webblogg.se
leopardia

ja, jag kände att jag kanske inte direkt skulle bolla badboll nånting i sommar, så :)

2008-04-08 @ 00:14:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0