apattacker och andra fulingar

Det blev ingen promenad. Tog med mig soporna för att slänga på vägen, men när jag kom utanför dörren så slog en panikångestattack till. Satte mig i trappen och försökte få den ebba ut, innan jag långsamt långsamt gick mot soplämningen. Så nu är jag sur. För jag fattar inte att de kommer utan vidare, utan att man ältar eller hetsar upp sig eller någonting, men som min psykolog sa; om man var beredd på att de skulle komma skulle de inte heta panikångestattacker. Vis kvinna det där.
Så min lilla promenad sträckte sig till affären för in köp av mjölk och råsocker. Och nu är jag helt matt. Förstår iofs att man blir det när hjärtat har skenat i en halvtimme. Får se det från den ljusa sidan, denna pulsökning kanske ökar konditionen, som om man skulle ha sprungit... Måste fråga någon om det någon gång. Om det åtminstone inte gjorde ont. Jäkla apattacker!

Råkade sparka omkull en burk med pärlor oxå, så nu ligger det pärlor över hela mitt köksgolv.
Ingen bra dag idag, tur att den snart är över.

Förresten, någon som sett The Human Stain, som går på ettan idag? Jag har aldrig ens hört talas om den...

puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,Kommentarer
Maya

Hej, och tack för besöket. hoppas dagen blir bättre.
Massa kramar!

2008-04-12 @ 18:48:19
URL: http://www.metrobloggen.se/majong
Hilda

Vet vad du menar med att de bara kommer. Så var det för mig i början,för några år sedan. De har däremot förvandlats till nåt som egentligen också är pest jobbigt. Nämligen andnöd och klump i halsen inför att jag är rädd att få en panikattack. Attackerna kommer sällan men detta är då inge bätttre det. Hoppas dagen i dag blir bättre för dig. Kram!

2008-04-12 @ 18:56:54
URL: http://hildazheaven.blogspot.com
leopardia

maya: tack själv :)

hilda: ja, jag har ju tur iallafall som inte drabbas av nån dödsångest, så som många kan, utan jag blir mest bara jäkligt irriterad typ... tackar och en bra dag till dig med :)

kram

2008-04-13 @ 12:49:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0